Следва

TED плейлист за сладки сънища: Nordenstam - Little Star

Без дъх остави публиката представянето на новия албум на D2 в столичния клуб Joy Station

D2 забиха епохален лайв в клуб Joy Station, по време на който представиха дългоочаквания си нов албум „Феникс”...

Music преди 10 години

D2 забиха епохален лайв в клуб Joy Station, по време на който представиха дългоочаквания си нов албум „Феникс”. Песен по песен те разказаха историята на всяко парче за радост на фенове, пътували специално за събитието от цяла България. Специални гости на сцената бяха Боби Косатката от Der Hunds, бийт-боксърът Red One, неизменната част от D2 семейството - кийбордистът Красимир Тодоров, както и Slash, макар и само на запис като китарно соло.

Макар че повечето от феновете чуха за пръв път едноименното парче „Феникс”, то предизвика най-силни реакции, но като фаворити се очертават и тракове като инди звучащото „Преди”, енергичното „Gone now” и класическият рок „Brand New Scar”. Ударният лайв буквално остави всички без дъх, а наличните бройки от албума „Феникс” бяха разграбени. 

На огромен успех се радваха и т-шъртите с логото на албума - голяма част от публиката демонстрира подкрепата към бандата именно по този начин като сред нея бяха рок-величието Денис Ризов, гуруто на лайфстайл журналистиката Ивайло „Нойзи” Цветков, звездата от X Factor Мартин Котрулев, скандалният актьор Борислав Захариев „Боби Турбото” и Ангел от групата Ogi 23.





Албумът „Феникс” може да се чуе като стрийминг аудио на сайта muzikata.bg, както и да бъде закупен в дигитална версия през iTunes.

More from View Sofia

More Music