Следва

Комбинезон 33 - Винтидж лято в пастели

Никол Кидман в новата рекламна кампания на Jimmy Choo

Пролетта току що настъпи и марката Jimmy Choo представи новата си пролетна колекция с рекламна кампания, в която лице е австралийката Никол Кидман...

All fashion преди 9 години

Пролетта току-що настъпи и марката Jimmy Choo представи рекламен клип на новата pre-fall колекция отново с лицето на австралийката Никол Кидман. 

Дългокраката актриса и брандът си сътрудничат вече за четвърти път и изглежда, че екипът става по-силен с времето. Скоро очакваме да видим Кидман в обувките на Jimmy Choo и извън  принт кампанията, а именно на премиерата на филма "Принцесата на Монако", който ще открие кинофестивал в Кан, а дотогава ето новото видео с нейно участие:




 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 11 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 18 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.