Следва

Ароматна новост от Bvlgari - Omnia Indian Garnet

Влажни новини: флуидът за устни Dior Addict Fluid Stick

Както вървят работите, още някоя и друга година - и с овлажняващ ефект ще могат да се похвалят даже пилите за нокти. Дотогава, моля, срещнете се с новия флуид за устни Addict Fluid Stick от Dior...

Hair преди 10 години

Както вървят работите, още някоя и друга година - и с овлажняващ ефект ще могат да се похвалят даже пилите за нокти. Дотогава, моля, срещнете се с новия флуид за устни Addict Fluid Stick от Dior. Главен играч в този хибрид между червило, блясък и лак е водата (и никакъв восък!): изпарявайки се след нанасяне, тя оставя на устните ярък гланцов пигмент.

В колекцията Dior Addict Fluid Stick се съдържат шестнайсет отенъка с кокетни имена, всеки от които без проблем издържа на чашите с кафе през активната част на деня и остава верен на своята стопанка цели шест часа.

Относно опаковката също разполагаме с новина. Тук всичко става като на игра: флуидите са "разлети" в капсули във вид на червило, които пък са поместени в прозрачни кутии. Изглежда така, сякаш върха на червилото ни се съхранява в кубче лед.

Яко, супер яко!

  





More from View Sofia

More Hair