Следва

Милица Гладнишка: Деян Донков се целува страхотно!

Стефан се разделя с Лора – в новия епизод на „Фамилията”

Стефан и Лора тръгват по следите на очите, които откриха в апартамента на Халачев в новия епизод на „Фамилията” – утре вечер от 21:30 часа по bTV...

Events преди 9 години

Стефан и Лора тръгват по следите на очите, които откриха в апартамента на Халачев в новия епизод на „Фамилията” – утре вечер от 21:30 часа по bTV.



Страховитата находка в дома на асистента на Борис разтърсва Лора. Тя е убедена, че органите са на Сашо. За нейно успокоение, тази теория се оказва невярна. Следите обаче отвеждат до още по-шокиращи разкрития за Андрей. Кой е той и какво ще открият Лора и Стефан за него, ще стане ясно в новия епизод на „Фамилията”.

Междувременно Борис се заема да възстанови канала за трафик с Турция. Фотев не е готов да се откаже толкова бързо, но влиянието на Арнаудов ще се окаже по-голямо. Въпреки, че доброволно се отказа от граденото с години, Борис лесно си възстановява позициите.

Любовният триъгълник между Тони, Лора и Стефан се заплита още повече, когато Велев осъзнава колко много обича жена си. Лора все по-трудно понася ласките на съпруга си. Стефан започва да се измъчва заради раздвоението, на което е подложена любимата му и решава да сложи край на интимната им връзка. Как ще реагира Лора и ще устоят ли на изкушението двамата – ще стане ясно в епизода на „Фамилията” утре вечер от 21:30 часа по bTV.

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.