Следва

My style: Жени Ковачева. Из гардероба на един стилист

Черен Wayfarer/Цветни летни авиаторки Ray-Ban в модния двубой тази вторник сутрин

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Maker, стартира от вчера и в продължение на 14 дни двама...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Maker, стартира от вчера и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват в два класически модела на култовата марка Ray-Ban - разпознаваемият Wayfarer - абсолютно унисекс, черен на цвят и любим чифт на супермоделите Кейт Мос, Миранда Кер, Роузи Хънтингтън Уайтли, и жестокият авиаторски модел, задължителният аксесоар на Виктория Бекъм.

Нека модното съревнование за готини очила да започне!

Джулия
Авиаторки с цветни стъкла Ray-Ban.



Да притежаваш класически чифт слънчеви очила на Ray Ban е като еквивалента на готин Air Max, сако на Chanel и чанта на Louis Vuitton: с две думи, показва класа. И вкус.

Онова, което ме грабна в кехлибарените стъкла, тънките рамки и авиаторската форма е, на първо място, фактът, че никога не излизат от мода.

Второ, функционални са и изглеждат еднакво зашеметяващо, както в парка и най-близкото кафене, така и на някое събитие, провеждащо се в светлите часове на деня. Семплите им цветове и ненатрапчиви форми подчертават по-скулестите и продълговати лица, на които иначе трудно пасват повечето модели слънчеви очила.

Идеалният тоалет за един класически авиаторски чифт на Ray-Ban изглежда ето така в моите представи: скини дънки в тъмносиньо, боти на нисък и дебел ток в пясъчна тоналност, свободно падаща риза в кореспондиращ цвят, чанта с ресни, непокорни вълни в косите и подчертани в оранж устни.

И много, много дързък поглед, дискретно надничащ иззад елегантните стъкла. 

От fashiondays.bg

Пола
Класически Ray-Ban Wayfarer.



От няколко дни съм в усилено търсене на нови слънчеви очила и преобърнах всички онлайн шопинг платформи в проучване на дизайнерските хрумки, които неизменно заформят трендовете за сезона.

Колкото и изкусителни да са футуристичните рамки и цветните изблици, те не са особено практични, що се касае до нуждите на забързаното ни работно ежедневие.

Затова е хубаво винаги да имаме нещо класическо под ръка, което да можем без никакви усилия да комбинираме с всяка одежда и при всеки повод.

Без секунда колебание избирам катранените красавици на Ray-Ban с емблематичната за бранда рамка wayfarer, които комбинират във визията си неустоим бохо чар и безупречен градски шик.

Еднакво добре биха допълнили както новата ми хипи макси рокля, така и широката ми бяла риза, която с повече желание може да мине и в графата „официална”, а черният им цвят ги превръща в най-лесно комбинативният аксесоар, за който мога да се сетя.

Разпознаваемата форма пък действа само в тяхна полза и вече ги е издигнала до обект на желание на всяко тренди градско момиче.

Тези ray-ban-ки оглавяват и моя списък с неустоими летни желания.

От fashiondays.bg

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping