Следва

Месечен ХОРОСКОП - АПРИЛ 2014

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш, да дариш усмивка, да се вдъхновиш, да живееш така, както искаш, и да обичаш. Да следваш мечтите си и да ги сбъдваш... Защото само така може да си щастлив, истински щастлив...

Celebrities преди 10 години

Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш, да дариш усмивка, да се вдъхновиш, да живееш така, както искаш, и да обичаш. Да следваш мечтите си и да ги сбъдваш... Защото само така може да си щастлив, истински щастлив!

Марк Твен


„След 20 години ще си много повече разочарован от нещата, които не си направил, отколкото от тези, които си направил. Затова, хвърли платното и отпътувай от защитения бряг. Хвани ветровете, разучавай, мечтай и откривай!"

Неизвестен автор

„Има твърде много хора, които се молят планините от трудности пред тях да бъдат премахнати, докато това, от което се нуждаят е кураж да ги изкачат.”



Хорас Джексън Браун

"Хората на нашата планета не са подредени в редица. Вгледай се внимателно. Всъщност всеки е част от някаква верига и е хванал някого за ръка така, че се образува затворен кръг. Каквото и да дадеш на човека до теб, то рано или късно ще се върне при теб."



Урсула Ле Гуин

„Хубаво е човек да има крайна цел, към която да върви, но важното в крайна сметка си остава пътуването.“



Рене Декарт

"Няма нищо, което да е толкова отдалечено от нас, че да не можем да го достигнем, или пък да е така спотаено, че да не можем да го открием."



Беинса Дуно

"Като знаете, че има някой да мисли за вас, не се обезсърчавайте. Ако само една мисъл може да ви застави да обикнете живота, колко повече трябва да го обичате, като знаете какви грижи, усилия и труд се полагат за вас, не само от едно, но от много същества."



Махатма Ганди

“Щастието е тогава, когато това, което мислиш, това, което казваш и това, което правиш, са в хармония.”

More from View Sofia

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.