Следва

Yigal Azrouel

Тенденции от новия сезон - Чантите

Един от най-важните аксесоари за жената е нейната чанта. Тя е по-важна дори и от обувките. И не толкова с това, че завършва...

Fashion преди 15 години

Един от най-важните аксесоари за жената е нейната чанта. Тя е по-важна дори и от обувките. И не толкова с това, че завършва тоалета на една дама, колкото с максимата, че животът на една жена се побира вътре. И това наистина е така. Всяка уважаваща себе си жена има поне 5 големи чанти и поне още толкова малки. Те допринасят за успешния и модерен външен вид, като създават различни впечатления у околните.

Според това с каква чанта е жената, може да разбереш, дори каква е тя като личност. Романтичните харесват малки и елегантни чанти, кариеристките предпочитат чанти от твърда кожа със средни размери. Авантюристично настроените пък залагат на големи тренди чанти, в които побират целия си наличен антураж.

За есенния сезон на 2008 година чантите стават по-малки. Вече не е модерно да си с огромна чанта, в която можеш да събереш чифт обувки, куп козметика, списания, книга, дрехи, грим, документи, цигари, презервативи, свещи и малка бутилка шампанско. Оправданието на дамата за последните две беше, че никога не се знае кога ще й се наложи да организира романтично забавление. Хора всякакви.





Чантата задължително трябва да е от кожа. Независимо дали ще е гладка, лачена, плетена или екзотична, то задължително трябва да е от естествена кожа. Можеш да избереш и чанта от алигатор, крокодил, змия, гущер, щраус или от каквото друго екзотично се сетиш. Такава чанта винаги върши работа. Независимо за какъв повод става въпрос.

Цветовете са всякакви. Този сезон кафявото, бялото и черното са най-разпространени. Но ако видите чанта в ярко зелено, не се плаши. Ярките цветове все по-силно заявяват своето присъствие при аксесоарите. Чантата ти може да от много цветове, може да е като картина на Моне, може да е футуристична решена в сребристо и украсена с малки огледалца. Едно е водещото при избора на чанта този сезон е колкото по-интересна, толкова по-добре.  Така че следвай тенденциите и действай.

More Fashion