Следва

Вашите хитри домашни трикове за красота

Цветен поглед с палитрите COUTURE PALETTE от Yves Saint Laurent

Като един истински мечтател, Yves Saint Laurent създава ново съвремие. Днес жената Yves Saint Laurent е свободна, изпълнена с енергия, способна да преобрази всеки момент от своя живот само с един жест, отношение, един поглед...

Hair преди 10 години

Като един истински мечтател, Yves Saint Laurent създава ново съвремие. Днес жената Yves Saint Laurent е свободна, изпълнена с енергия, способна да преобрази всеки момент от своя живот само с един жест, отношение, един поглед. Жената знае, че силата на привличането е скрита в нейните очи. Стъпила здраво на земята, тя гледа звездите. Гледа на високо, разчупва ограниченията, интуитивно и страстно.

Тя сияе и се отличава сред тълпата. Жената Yves Saint Laurent си играе с черното, златното и всички други цветове, за да подчертае важните моменти в живота си. Тя има остър ум и смело сърце. Тя се наслаждава на стила във всичките му аспекти; погледът й улавя безкрайните възможности. Точно за тази жена Yves Saint Laurent революционизира своята колекция палитри за очи с новите COUTURE PALETTE. Колекцията има 11 палитри с по 5 цвята, всеки разположен самостоятелно.

COUTURE PALETTE - КВИНТЕСЕНЦИЯТА НА ДУХА SAINT LAURENT

Пресъздавайки вечните кодове на модна къща Yves Saint Laurent, със своите графични линии, съвършени пропорции и легендарни имена, новата COUTURE PALETTE улавя есенцията на Yves Saint Laurent. Благодарение на формула от ново поколение и внушителен набор от цветове и ефекти, тя прославя духа на цветовете с безброй предложения за грим съчетания- магнетични, пленителни, уникални, ултра чувствени.

Предлагайки 5 цвята палитра в едно, COUTURE PALETTE е в брандирана златиста опаковка, с иконичното лого Cassandre, което се отваря, като разкрива дръзките щрихи на модната къща и цветови съчетания - всичките в стил ‘‘Mondrian‘‘- легендарната рокля, създадени от Mr. Saint Laurent.

‘‘Трябваше да дам лице на жената, която облякох.‘‘
Под този слоган минава първото лансиране на грим линията на Saint Laurent през 1978, COUTURE PALETTE облича очите в отличителни цветове. Това е едновременно заявка за стил и сюблимно възраждане.

Един култ, един поглед, който демонстрира отношение, истински характер, изграждане на индивидуалност, COUTURE PALETTE създава усещането за икона на стила, нов начин да погледнем на креативността и да направим погледа атрактивен.

COUTURE PALETTE - КОЛЕКЦИЯ ПАЛИТРИ ЗА ОЧИ

N°1 TUXEDO(СМОКИНГ)
Туксето за очи: основното в гардероба на Yves Saint Laurent , което се превръща в задължителен градски аксесоар. Очите са облечени с гладки чисти линии, подчертани с матиращо черно и сатенени нюанси на сивото. Открийте загадъчния чар на опушения грим, гравитиращ някъде между светлото и тъмното, женственото и мъжественото.

N°2 FAUVES (ДИВИ ЖИВОТНИ).
Златисто бежови и огнено-пясъчни цветове са в хармония с топлото кафявото на абанос, разперил клони, за да се защитава от тигри и пантери. Очите са облечени в цветове на вечна елегантност, като палто наметнато над лятна рокля.

  Fauves                                                                                                Tuxedo

N°3 AFRIQUE.
Представете си жаркото слънце и блещукането на здрача над саваната, свещеният прах проблясва под звуците на сафари. 5 цвята напомнят за всички екзотични чудеса на Yves Saint Laurent, 5 покани за далечни дестинации под слънцето.

N°4 SAHARIENNE.
Емоционално наситени тонове, напомнящи осветени от слънцето пясъчни дюни в една земя на светлина и сенки. 


Afrique                                                                                                  Saharienne

N°5 SURRÉALISTE.
В сърцето на лилавите цветя красотата е обвита в бледорозово, розово и виолетово. Създайте вечен мистериозен опушен ефект. Тази колекция добива съвършенство под закъснялото слънце в Монпарнас, артистичното често посещавано място на „изгубеното поколение“.

N°6 RIVE GAUCHE.
Замислени в синьо-сивото или облачно небе. Представете си бяло памучно сако над джинсите. Тази палитра е идеална за неделите в Париж, за разходка покрай Сена или булевард Сен Жермен.


Surrealiste                                                                                          Rive Gauche

N°7 PARISIENNE.
Една хармония от розово и бледомораво облекло за очите с ореол от мека свежест, откроявайки отражението на залеза в панелен парижки апартамент.

N°8 AVANT-GARDE.
Около бохемското сърце на сивото, металическите нюанси на зеленото в космополитна светлина. 5 цвята вибрират под шума на стъпките по известните павета в Париж.

 
 Parisienne                                                                                          Avant-Garde

N°9 LOVE.
Една експлозия от розово, като обещание за любов към всички музи на Yves Saint Laurent от вчера и днес. Едно учестено сърцебиене, след което очите засияват от щастие и романтика.

N°10 LUMIÈRES MAJORELLE.
Представете си керамично синьото на фонтаните, дълбоките тонове на тучната зелена растителност, яркото жълто на лимонените дръвчета. На клепача цветовете са като опашката на петел, изразявайки красотата като екзотична градина, която е била вдъхновение за толкова много творби на YSL.


 Love                                                                                                    Lumieres Majorelle       

N°11 BALLETS RUSSES.
Божествено розово от нежно кадифе, смесване на охра с мотиви на арабеска върху плат и тюрбани с виолетово и синьо. Една експлозия на вибриращи цветове, модата, която би накарала Yves Saint Laurent да каже: ‘‘Не знам дали е най-красивата, но ми е любимата“.



Ballets Russes

More from View Sofia

More Hair