Следва

Мила Кунис с бременно коремче и Чанинг Тейтъм на червения килим

"Мъжете" на Рейчъл Зоуи

Рейчъл Зоуи се наслаждава на компанията на любимите си мъже. 

Други преди 10 години

Рейчъл Зоуи буквално сияе на Instagram снимките, които сподели в профила си в понеделник, а причината затова е повече от очевидна: двамата й синове, Кай, едва на 3 месеца и Скайлър, на 3 години й правят чудна компания.

На един от кадрите можем да видим как малкият Кай е вперил сините си очи в камерата, докато майка му го гледа с любящ поглед и държи малките му ръчички.

На втората снимkа пък баткото решава да помогне на мама в грижите за братчето му, като грижливо слага биберон в устата му.

„Момчетата ми помагат с избора на обувки”, гласеше заглавието на кадрите и изглежда, че звездата наистина се наслаждава да прекарва повече време със синовете си. Малко по-рано сутринта Рейчъл сподели снимка на здравословна закуска в Twitter акаунта си с думите: „Летящ старт на новата седмица за мен и момчетата ми”.

42-годишната Зоуи изглежда доста по-щастлива и видимо по-слаба след раждането на второто си дете през декември миналата година.

В петък миналата седмица Рейчъл се отби в Ел Ей, за да разпише копия от новата си книга, Living in Style: Inspiration and Advice for Effortless Glamour, облечена в малка черна рокля и яке с леопардов принт.

По време на бременността си дизайнерката неведнъж споделя с феновете си, че тя и съпругът й, Роджър Берман, са „изключително щастливи, че синът им Скайлър ще си има братче” и добави, че двамата се чувстват истински благословени.

More from View Sofia

More Други