Следва

Б като Библия, Б като Блог

Секси мрежест сандал/Великолепни двуцветни класически красавици в модния двубой тази сряда сутрин

Нека модното съревнование за перфектния пролетен чифт обувки да започне!

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват в два жестоки модела на Pierre Balmain - ултра женственият двуцветен градски герой и мрежестият супер секси братовчед на обувката до глезена и вечния класически черен ток - разкошният прозрачен глем рок модел.

Нека модното съревнование за перектния пролетен чифт парти обувки да започне!

Пола



Първите топли дни идват ръка за ръка с леки и постепенни промени в гардероба ни и с най-голяма радост затваряме в кутии зимните си ботуши и правим място на кецове, мокасини и балеринки, идеални за пролетното ни ежедневие.

Дойде ли петък обаче, веднага се замисляме в какво да скочим, за да сме стилни в офиса и на срещата с приятелки за по коктейл след това.

Трябва да е нещо комфортно, мултифункционално и елегантно едновременно, нали така?
Като се замисля обаче, май не се намира чифт с подобно описание в гардероба ми. При мен средно положение в графата обувки няма - или се мятам на чифт готини кецове, или си купувам ултра високи платформи, които обувам точно два пъти, за да осъзная отново, че не са "моите" чепици.

Тези секси чаровници на Pierre Balmain обаче ми се струват точно в целта и притежават нужните качества да се превърнат в новите ми градски другари.

Пастелната им гама е повече от привлекателна и ги превръща в тренди находка, изваяният им силует е доста стилен и, не на последно място, средната им височина работи в полза на комфорта, който е от изключителна важност за ежедневната обувка.

Сигурна съм, че ще са страхотен тандем с boyfriend джинсите ми, а защо не и с шантавата ми бяла риза, която нося предимно като рокля. Като се замисля, мога да ги комбинирам с почти всяка лятна дреха.

От fashiondays.bg

Джулия



Подобен чифт стилето като тези на Pierre Balmain определено не понася конкуренция.

Черната кожа, високото токче, загадъчната мрежа и отворените пръсти са ултрасекси и са в състояние да трансформират и най-семплия аутфит. И да изкарат наяве онази She Wolf, която показваме само при специални случаи. Или пред специални хора (многозначително намигване).

Първото нещо, от което се нуждаем, за да носим такива обувки, е самоувереност. 
Ако сме канени на парти, чифт черни дънки, готино бюстие или изрязан ток, масивни гривни или забележително колие допълват идеално творенията на Balmain. За визия алла rock’ n’ roll дива.

И макар да не е лесно да разходим тези токчета в ежедневието, съвсем не значи, че не е възможно. Минималистично е ключовата дума в този случай. Скини дънки, изчистен тишърт, елегантно сако и стилна чанта в сиво-черната гама са достатъчни да балансират дръзкия им характер, като същевременно запазят сексапилната им нотка.

От fashiondays.bg
 

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за сряда, или кой избор направи деня ти?

More Shopping