Следва

„На прицел” по БНТ – Пътят на дизайнерската дрога

Мавриков ще става баща за трети път

Мавриков ще става баща за трети път...

People of art преди 10 години

Актьорът Васко Мавриков ще става татко за трети път. Съпругата му Валя очаква отново дъщеря. „Терминът й се пада на моя рожден ден - 6 август. Пазехме новината в тайна, защото искахме всички сериозни прегледи на плода да минат”, обясни пред „Монитор” щастливият баща.

Мавриков не крие, че със съпругата му са имали проблеми със зачеването. „Отначало Валя премина през два неуспешни опита. Консултирахме се с лекари и спермограмата ми не беше добра. Докторите ми казаха, че армията ми е мудна и ще трябва да се подложим на инвитро процедура. Но само след три дни нещата се случиха по естествен път. Явно последният маврикан си е свършил работата”, пошегува се актьорът.

Мавриков не е от родителите, които вярват на суеверия, свързани с пола на бебето. „Майка ми направи един тест с игла и конец и беше убедена, че ще е момче. Е, сгреши, но и да беше, нямаше да се разсърдя. Щастлив съм, аз си мечтаех за още едно момиче. Чувствам се като цар вкъщи”, доволен е Васко. Двамата с Валя все още не са обзавели нова детска стая. „Когато бебето се появи на бял свят, тогава ще мислим за тези неща”, казва водещият.
Мавриков обаче няма да повтори грешката да присъства на раждането. „С всичкия си акъл бях на появата на голямата ми дъщеря Биляна. Да гледаш секцио, е пълна перверзия”, коментира с ужас Мавриков.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра