Следва

Парис Хилтън "скромничи" в Instagram със своята гореща почивка

Майли Сайръс продължава с провокациите - обязди кон гола

Точно така си представяхме голото й тяло...

People of art преди 10 години

Седмица или дори един ден от живота на Майли Сайръс си е доста дълго време. На въртележката на живота й има драма, скандали, странности и много джойнт, който допълнително усложнява нещата.

Тези дни поп дивата реши да разнообрази обаче и освен всичко гореспоменато, с което сме свикнали да свързваме името й, тя прибави кон и една заголена гръд в картинката.

И е факт кадърът, който почти не успя да ни изненада, имайки предвид, че точно така си представяхме голото тяло на Майли след множеството пъти, в които тя почти облечена позираше за различни издания. Всъщност повече се впечатлихме от черната й боб прическа, която се вижда на същата тази снимка с белия кон и която има за цел да промотира ремикса на песента й "Adore You".

Чудим се как ли ще постъпи с презентацията на останалите си песни и... всъщност нямаме търпение да видим до къде ще стигне малката Майли с тази засилка, която е взела.

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра