Следва

Странностите, които обичаме: Пола върху панталон

Nike и Liberty с поредна съвместна колекция

Резулатът от сътрудничеството между Nike и британският универсален магазин  Liberty, ще е на разположение от  7 април...

All fashion преди 10 години

Резулатът от последното сътрудничеството между Nike и британският универсален магазин  Liberty ще е на разположение от  7 април. 

Основна тема на предишните им съвместни проекти бяха главно флоралните мотиви, така че и този път  Liberty of London се обърна към към своите пъстри архиви. 

И въпреки това новата колаборация е малко по-различна от предишните, тъй като ярките флорални щампи тук са леко приглушени от идеята за комбинация между синьо и бежова дантела. 

В колекцията ще бъдат представени обувки и спортни облекла: маратонки Air Max 1, Roshe Run, Air Max 90; къси панталони, непромокаеми якета, както и жилетки с качулка. Чифт обувки ще са на цена от 75 паунда, а най-скъпият артикул ще струва 80 паунда.

Вижте и самата колекция в снимки: 








 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.