Следва

DJ Marten се присъединява към Tri O Five. Предстои и нов видео сингъл

Обичта на известните - Амбър Роуз и Уиз Калифа

Сериозно, има ли как тези двамата да бъдат по-сладки?

Други преди 10 години

Сериозно, има ли как тези двамата да бъдат по-сладки?

Моделът и рапърът бяха забелязани да се разхождат в посока крайградския мол и приличаха на наистина завършено семейство редувайки вниманието, което отделят на 1-годишния си син Себастиан. Младоженците изглеждаха като олицетворение на домашното блаженство и определено събудиха симпатиите ни към себе си с небрежния си стил и пълната  незаинтересованост от заобикалящите ги папараци и хора.



За разходката си Амбър беше оставила на показ голяма част от татуировките си, като беше облякла закръгленото си тяло в гащеризон и чифт ниски сандали. Разбира се, избръснатата руса коса допълваше добре познатата визия, с която сме свикнали да виждаме еротичната моделка, и контрастираше на по-дългата и тъмна коса на съпруга й Уиз.

Той от своя страна съвсем небрежно буташе количката на сина си сложил върху себе си дънкова риза, тениска, черни панталони и маратонки, като 26-годишният рапър носеше и бейзболна шапка, както и чантата за пелените на бебето, за да е идилията пълна.

Малкият Себастиан като истински 'swager' и син на баща си пък беше облечен в зелена тениска и панталон в животински принт, което перфектно се връзваше с визията на това страхотно, но толкова различно семейство.









Една от най-екстравагантните двойки в музикалния свят – Уиз Калифа и Амбър Роуз съобщиха, че ще стават родители през септември 2012 г. по време на наградите на MTV. По-късно през същата годината в свое интервю рапърът сподели, че това не е била първата бременност на половинката му.

Амбър и Уиз очаквали дете и по-рано през годината, но тъкмо, когато разбрали, че ще стават родители, блондинката преживяла спонтанен аборт. Новината потресла влюбените, но те нямали много време да страдат, защото Роуз бързо забременяла отново.  



Малко след раждането на сина им изпълнителят на "Black And Yellow" и Амбър сключиха и брак. Те си казаха "да!" през юли миналата година. Двамата отпразнуваха пищно събитието един месец след това в клуб в Питсбърг, където е роден Уиз Калифа.

Да припомним, че те започнаха връзката си малко след като Роуз се раздели с музикалния продуцент и рапър Кание Уест. Гологлавият модел разкри, че докато е била гадже на Уест, той й е кръшкал с Ким Кардашиян, така че и за двамата било по-добре да сложат край на взаимоотношенията си. Така като гледаме снимките и любовта им със симпатягата Калифа, наистина е била за добре тази раздяла...  















 

More Други