Следва

Тюркоазена лятна необходимост/Класическа офис вълшебница със змийски принт в модния двубой четвъртък сутрин

Fashion Leitmotif - Чантата "Jil" на Jil Sander четири пъти в ръцете на Даян Крюгер

В страхотните визии на Даян Крюгер напоследък все по-често се повтаря един елемент - ослепително бялата чанта...

All fashion преди 9 години

В страхотните визии на Даян Крюгер напоследък все по-често се повтаря един елемент - ослепително бялата чанта, модел "Jil" на Jil Sander, която звездата носи в ръце по време на обичайните си разходки в слънчевия Бевърли Хилс.

И можем да предположим защо.

Великолепният кожен, напълно изчистен модел на модния бранд, който се отличава с трите си дръжки (дълга и две къси) и форма, позволяваща й да променя обема си според съдържанието в нея, се вписва отлично в стила на германката - спретнат, но леко небрежен, приятно елегантен, носещ на скъпи, разпознаваеми аксесоари.

Актрисата виждаме с въпросния фешън айтем (струващ 1690 долара във всеки онлайн бутик за висок клас мода), който очевидно обожава, в четири различни дни през последните месеци, съответно в четири различни ансамбъла, които имат и друга обща характеристика, всички са с деним и всички са на ниска обувка. На последния от тях пък Хубавата Елена от "Троя" за втори път облича джинсовия гащеризон, за чиято главна роля това лято ви подсказахме в предишен материал








 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.