Следва

Детски рожден ден на открито

Мощна музикална инвазия, или как да спечелиш два билета за SOLAR EASTER TRINITY - условието на играта

Мощна музикална инвазия, или как да спечелиш два билета за SOLAR EASTER TRINITY

All About Life преди 10 години

Виж кой спечели двоен билет за разтърсващото парти SOLAR EASTER TRINITY >>>

Третото издание на фестивала SOLAR EASTER се завръща на 17 април и обещава да бъде едно от най-грандиозните събития случвали се някога на електронната сцена у нас.

Със своя прогресивен и креативен размах организаторите успяват за първи път да привлекат под един покрив едни от най-големите величия. ADAM BEYER, JOSEPH CAPRIATI, CHRIS LIEBING, GARY BECK, AMBIVALENT, MAGDA, TROY PIERCE, ADAM PORT са само част от гостите, които са потвърдили участието си на този празник за всички меломани.

За да спечелиш един двоен билет за това ексклузивно парти предизвикателство, трябва да ни напишеш в коментарната форма "Кой артист нямаш търпение да чуеш на SOLAR EASTER TRINITY?". 

От теб очакваме да ни напишеш в коментарната форма името на твоя избор редом до твоето, след което да гласуваш и в анкетата по-долу за него. Артистът събрал най-голям процент харесвания ще бъде обявен за любимец на читателите на View Sofia и САМО гласувалите за него ще участват в жребия за наградата. 

Времето, което ти даваме е до 10 април, или другия четвъртък, като на тази дата на случаен принцип ще изберем печелившия, който ще може да се отдаде на вълнуващото преживяване наречено SOLAR EASTER TRINITY.

Пожелаваме успех на всички!

Обратно към анонса на играта >>>

Анкета

Кой артист нямаш търпение да чуеш по време на SOLAR EASTER TRINITY?

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.