Следва

Камерън Диас и Кейт Ъптън - гореща звездна комбинция на премиерата на "Отмъщение по женски"

Double Trouble – Тренч в изкусителното паcтелно розово

Официално може и да е пролет, но колкото и да ни се иска, все още не можем да се...

Shopping преди 10 години

Официално може и да е пролет, но колкото и да ни се иска, все още не можем да се пуснем само по тишърт и джинси. И докато отброяваме оставащите дни до лятното слънцестоене, ще се възползваме от стилната грижа на тренча във всичките му въплъщения.

От дебюта му като класическа британска одежда до днес, той е преминал през десетки трансформации и категорично е затвърдил статута си на модна класика, с която просто не можем да сгрешим. А за капак се е наместил и сред водещите тренове за този сезон, което го прави още по-изкусителен.

Гмурнахме се надълбоко в онлайн шопинг пространството в търсене на ново пролетно наметало и буквално станахме разногледи от огромния разнообразие от разцетки, силуети и текстури.

Най-скоростно ни грабнаха тези два супер семпли модела в изкушаващ сладоледно розов нюанс.



Първият е с дължина до средата на бедрото, има си два огромни джоба от двете страни и очевидно няма нужда от копчета, което му придава минималистична изисканост. Би допълвал перфектно както широки денимки, така и нежна дантелена рокля. Носи етикет Zara и може да бъде наш срещу 199 лв.



По-луксозният му сатениран брат на бранда By Malene Birger е в същият млечен цвят и перфектно изчистен силует без излишни детайли. Различава се по дължината, която при него достига до коляното, класическия обърнат ревер и материята, която тук е една идея по-качествена. Това, разбира се, малко или много се отразява на цената и ако искаме да го имаме, трябва да отделим 490 евро.

Като цяло, и двата тренча притежават неустоим пастелен чар и минималистичен силует, което ги прави супер тренди и функционални пролетни находки.

Zara, 199 лв.
By Malene Birger, 490 евро от тук>>>

More from View Sofia

More Shopping