Следва

TED плейлист за сладки сънища: Lorde - Tennis Court

„КУПА ДЕЙВИС” ПО БНТ 2

Българската национална телевизия ще излъчи петте мача за "Купа Дейвис" между България и Финландия с участието...

Events преди 10 години

Българската национална телевизия ще излъчи петте мача за "Купа Дейвис" между България и Финландия с участието на Григор Димитров. Отборното първенство ще се проведе от 4 до 6 април в Атина.

В три поредни дни БНТ2 ще направи зрителите съпричастни към случващото се на кортовете. Предаванията са в петък (4 април) от 13 часа, събота (5 април) от 14:00 часа и неделя (6 април) от 10:00 часа.

Двубоите ще коментират журналистът Никола Ибришимов и анализаторът Ивайло Трайков. Репортери от Атина ще бъдат Евгени Николов и Георги Славчев.

„Вярвам, че зрителите на БНТ ще останат доволни да видят 40-ия в световната ранглиста Григор Димитров да играе като част от националния отбор на България”, заяви главният продуцент Продуцентско направление „Спорт” в БНТ Методи Манченко.

Гледайте първенството по тенис „Купа Дейвис” само по БНТ2!

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?