Следва

Street Style вдъхновения... Принтът - принц на пролетта

Секси металически къси панталони/Неустоимият оранжев чифт в духа на спортния тренд в модния двубой тази петък сутрин

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Maker, стартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват в два горещи модела къси панталонки American Retro - градския сексапилен другар на лятото в металическия тренд и оранжевия му опонент, в тенденцията на спортния шик тази пролет.

Нека модното съревнование за най-необходимата лятна дреха да започне!

Пола



Ултра къси шорти? Да, моля, дайте ги насам!

Можете ли да си представите горещото лято без тази безценна одежда, защото аз не искам и да си го помислям. Имам няколко чифта в гардероба си, които буквално не свалям, независимо дали отивам на плаж, карам колело или просто се шляя из града.

Място за нови попълнения винаги се намира, затова на драго сърце бих приобщила тези бляскави изкусители на American Retro към шорт отбора.

Съзвездието от сребърни и бели пайети, което покрива модела, отразява светлината и моментално привлича всички погледи върху себе си. Райето прави закачлива растерна игра, а спортния силует превръща тези красавици в истинско тренд попадение за този сезон.

Бих ги облякла над банския с готин, развлечен бял тишърт за секси плажна визия или с транспарентна риза и любим блейзър за по-шик, градски вариант.

Хм, вече ми се привиждат на най-предния рафт в гардероба ми.

От fashiondays.bg

Джулия



Късите панталонки определено са една от дрехите, символизиращи лятото; когато започнат да се появяват по витрините на магазините, просто е ясно, че сезонът на слънчевите дни, плажовете, коктейлите с чадърче и нощите край морето е вече факт.

Тези на American Retro са в сочен ярко оранжев нюанс и изработени от нежна материя, която осигурява максимум свобода на движение и деликатно подчертава формата на краката.

Изключително много ми допада небрежната им кройка, а и освен това наситеният нюанс стои добре дори на бледа кожа като моята. Бих носила с удоволствие тези сладурски панталонки с кецове на платформа, черна риза с навити ръкави, готина чанта с къса дръжка, дълго колие, хубави обици и висока конска опашка. Глос в мандариново пък е супер финален щрих за тази свежа, готова-за-лятото визия.

От fashiondays.bg

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за петък, или кой избор направи деня ти?

More Shopping