Следва

Неустоими боровинкови мъфини

Детски рожден ден на открито

Рождения ден е най-специалният празник за детето и за да го правим винаги по нов и...

All About Life преди 10 години

На следващата среща с родители в ИКЕА ще говорим по темата „Вълшебен детски рожден ден на открито” – повече пространство за детското въображение

Рождения ден е най-специалният празник за детето и за да го правим винаги по нов и изненадващ начин, трябва постоянно да се зареждаме с идеи. Топлите пролетни лъчи и идеята за повече пространство за игри вдъхновяват следващата среща с родители в ИКЕА на тема „Вълшебен детски рожден ден на открито”.

Празникът навън дава на детето повод да измисли най-забавните игри и достатъчно пространство да ги реализира. Това е един от най-прекрасните подаръци за малчуганите, но около организацията на парито изникват и много допълнителни въпроси. Как да се застраховаме срещу лошо време? Дали да се спрем на вскусна домашна торта или да се доверим на професионалист? Как да организираме тематичен рожден ден? За тези неща ще ни разкаже гост-лекторът Радмила Христова, която ще ни зареди и с още много забавни идеи и ценни съвети.

Заповядайте на следващата среща с родители в ИКЕА в неделя, 6 април, от 10:30 часа в ресторант ИКЕА. Превърнете празника на детето си в незабравим спомен.

Запишете се за срещата тук>>>

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.