Следва

Неустоими боровинкови мъфини

Детски рожден ден на открито

Рождения ден е най-специалният празник за детето и за да го правим винаги по нов и...

All About Life преди 9 години

На следващата среща с родители в ИКЕА ще говорим по темата „Вълшебен детски рожден ден на открито” – повече пространство за детското въображение

Рождения ден е най-специалният празник за детето и за да го правим винаги по нов и изненадващ начин, трябва постоянно да се зареждаме с идеи. Топлите пролетни лъчи и идеята за повече пространство за игри вдъхновяват следващата среща с родители в ИКЕА на тема „Вълшебен детски рожден ден на открито”.

Празникът навън дава на детето повод да измисли най-забавните игри и достатъчно пространство да ги реализира. Това е един от най-прекрасните подаръци за малчуганите, но около организацията на парито изникват и много допълнителни въпроси. Как да се застраховаме срещу лошо време? Дали да се спрем на вскусна домашна торта или да се доверим на професионалист? Как да организираме тематичен рожден ден? За тези неща ще ни разкаже гост-лекторът Радмила Христова, която ще ни зареди и с още много забавни идеи и ценни съвети.

Заповядайте на следващата среща с родители в ИКЕА в неделя, 6 април, от 10:30 часа в ресторант ИКЕА. Превърнете празника на детето си в незабравим спомен.

Запишете се за срещата тук>>>

More All About Life