Следва

JOSE FELICIANO за първи път в България

Музикален спектакъл ни връща към старите български песни

Пеещата актриса Ралица Бежан и екип от музиканти представят проекта „Незабравимите”, който след първия си голям успех, сега е на път да се превърне в истински спектакъл...

Music преди 9 години

Пеещата актриса Ралица Бежан и екип от музиканти представят проекта „Незабравимите”, който след първия си голям успех, сега е на път да се превърне в истински спектакъл.

Първият концерт от поредицата ще се състои на 6-ти април в Studio 5. Песните от 30-те до 80-те години, изпълнени от Аспарух Лешников, Дуо Нове, Леа Иванова, Ирина Чмихова, Лиана Антонова, Мими Николова, група „Домино”, Тодор Колев и много други ще оживеят на нов глас. Цялата носталгично-новаторска еуфория ще бъде гарнирана с много танци.

Във вихъра на суинга и страстното танго ще се изявят създателите на „Линди Хоп-България” Явор и София. Гостите, сред които се очакват популярни актьори, като Йоана Буковска, Иван Юруков, Диана Любенова и др., ще станат част от една истинска ретро разходка из романтиката и чара на павираните улици, вълнуващия нощен живот в бар „Астория“, стилните жени и галантните мъже, или във времето на истинските бохеми.

Гаранция за незабравимото изживяване ще бъдат топлият, нежен тембър на Ралица Бежан и талантливите музиканти, който са плътно до нея - Калин Жечев – пиано, Лазар Бенов – ударни, Денис Гоев – тромпет, Димитър Сираков – контрабас.


More from View Sofia

More Music