Следва

Breathtaker - Jean Paul Gaultier

Crystal GG Gucci Bag

След като ти показахме че този сезон можеш да избираш между всякакви видове чанти, ти представяме една наистина култова...

All fashion преди 15 години

След като ти показахме, че този сезон можеш да избираш между всякакви видове чанти, представяме ти една наистина култова творба, която влиза в листата с такива наред с Birkin на Hermes, Voodoo и Beaded Baguette Bag на Fendi, Camat на Bottega Veneta, логото на Louis Vuitton, чантата с метални верижки на Chanel, Margaretha Bag на ESCADA и много други.

Текущата тема на разговор сред висшето общество е новата Crystal GG Gucci Bag от есенно-зимната колекция на марката.

Произведението е дело на Фрида Джиани и накара жените от цяла Европа да „крещят” по нея.

И как да не. Чантата пресъздава класическото двойно G, изработено от канава през 60-те години, но покрито с бляскава гланцираща повърхност.

Самата създателка е много доволна, като споделя, че е успяла да превърне една близо 50-годишна визия в модерен вариант.

В България я видяхме единствено в ръцете на дизайнерката Ека, но се надяваме в София да я видим съвсем скоро в бутик VISION.

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 23 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.