Следва

Къде си, лято? Кейт Мос на плажа в Рио

Б като Бекъм, Б като Бански

Поредна гореща рекламна кампания на Бекс за H&M. Този път по бански. 

All fashion преди 10 години

Обичаме кампаниите на H&M с участието на Дейвид Бекъм. Хубаво бельо върху тялото на атлетичен мъж като Бекс е една твърде неустоима за женска редакция комбинация, която няма как да подминем току-така.

След като рекламните кампании на бельо за шведския моден гигант с негово участие се радваха на голям успех, беше ред да видим Мистър Бекъм и по бански. При това какви!

Новата колекция мъжки бански на H&M включва емблематичен модел в бяло алла агент 007, който изглеждат доста секси както върху Даниел Крейг, така и върху Дейвид. 

В линията, която е насрочена да бъде пусната в магазините на 22 май, са включени също така шорти и модели тип Speedo в каки, морско синьо и бяло.

Ето какво сподели и Бекъм по повод новата му колекция бански костюми: „Много се радвам на успеха, който пожъна линията ми за мъжко бельо съвместно с H&M, затова съм много доволен да представя и серия от бански костюми”. „Работихме здраво, за да може да предоставим на мъжете тези класически, удобни и стилни бански”, добавя той.

Бекс се снима в трите класически модела бански, а кадрите за кампанията са дело на Глен Лъчфорд.
 

More from View Sofia

More All fashion

Модата на бъдещето с Beckmans School of Design, илюстрирано от Типан Норден

All fashion преди 52 минути

В галерията Liljevalchs в Стокхолм 13 от студентите по мода на Beckmans School of Design представят фантазьорски концепции за модата на бъдещето – оживени чрез живописта на шведския художник Типан Норден.

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 1 ден

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.