Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 7 - 13 април

Weekend to do list - Откриване на рафтинг сезона

Тази пролет всички клубове за приключения откриват вкупом Рафтинг и Каяк сезон 2014 г...

Health преди 10 години

Адреналин и емоции из бързеите и бушуващите води на Струма – това удоволствие е и спорт, който всеки може да усвои още този уикенд!

Тази пролет всички клубове за приключения откриват вкупом Рафтинг и Каяк сезон 2014 г. Къща за книги и приключения, Бързи води, Бобри, Рефлип, Респект, Приключенска мрежа, Българска Федерация по Рафтинг и Община Кресна канят всички любители на това вълнуващо преживяване на официалното му откриване на 5 април в Кресненското дефиле на река Струма. И по-точно: в 9:30 ч. на втория тунел на път Е79.



Събитието ще е още по-вълнуващо от предишни години, заради провеждането на Евро Купа и Български Държавен Шампионат (5-6 Април).

Специални гости на събитието ще са отбори и представители на Румъния, Босна, Сърбия, Хърватска, както клубове и любители на Рафтинга от цялата страна.

На място ще имате възможността да узнаете и повече за този вид водно удоволствие, а също така и да се запишете на курс за по-серизоно усвояване на рафтинг умения. 





 

More from View Sofia

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.