Следва

Лупита Нионг’о e новото лице на Lancôme

Кара Делевин в новата рекламна кампания на YSL Beauty

Кара Делeвин, крехката британка с готин лъв на пръста и скандално, за радост на нас и останалите пишещи колеги, поведение, която наскоро бе обвинена от въздесъщата "глава" на Chanel - Карл Лагерфелд, че всъщност далеч не е красавица...

Beauty преди 10 години

Кара Делeвин, крехката британка с готин лъв на пръста и скандално, за радост на нас и останалите пишещи колеги, поведение, която наскоро бе обвинена от въздесъщата "глава" на Chanel - Карл Лагерфелд, че всъщност далеч не е красавица, изглежда има зад гърба си солидната подкрепа на други модни брандове, с която ни убеждава точно в обратното, а именно, че е едно от ключовите модни присъствия на момента, все едно дали всички я харесват или не.
Бюти линията на YSL, например, е представена този сезон от модела, при това съвсем не за първи поред път.

В рекламните кампании на марката Делевин рядко остава сама: във фотосесията за пролетния сезон тя се появява в компанията на колеги от мъжки пол, а в последно време се показва "в дуети" с момичета.
През януари се появи рекламата на хайлайтера Touche Eclat с Кара и Джордън Дън, този път партньорка на Делевин на снимачната площадка е 17-годишната Ондрия Хардин.

Моделите представят новата линия червила и ружове Baby Doll Kiss and Blush.

More from View Sofia

More Beauty