Следва

Новите мандаринени коси на Кристен Стюарт

Лупита Нионг’о e новото лице на Lancôme

Беше само въпрос на време преди Лупита Нионг’о да стане лице на нова рекламна кампания...

Hair преди 9 години

Беше само въпрос на време преди Лупита Нионг’о да стане лице на нова рекламна кампания. 31-годишната актриса не само е притежател на перфектна кожа и вдъхновяващи черти на лицето, но и след спечеления Оскар за участието й във филма "12 Years A Slave" тя категорично се превърна в една от най-горещите звезди на Холивуд.

Сега Нионг’о официално ще е заета малко повече, след като от Lancôme я обявиха за новия посланик на марката.

"Това, че тя е талантлива и ангажирана жена, вярна на африканската си красота, която демонстрира огромно любопитство и истинска непредубеденост в изборите, които прави като актриса я правят по същество жената, с която Lancôme се олицетворява!", каза Франсоаз Леман, генерален мениджър на Lancôme International в съобщение за пресата. Малко по-надолу той продължава да я ласкае:

"Освен това Лупита е и поразително красива и интелигентна, спокойна и водеща живота си по свой начин, жена със специална аура, така поучителна и дълбока."

Толкова на място казано според нас и толкова добър избор според, смятаме, всички, че единственото, което ни остава е да чакаме това ново партньорство по някакъв начин да разкрие тайната на безупречното лице на африканската перла.

More from View Sofia

More Hair