Следва

TED плейлист за сладки сънища: Ed Sheeran - The A Team

Принц Хари и Кресида Бонас обявяват годеж

Британската преса отново гръмна с новина, касаеща предстоящите годеж и сватба на принц Хари и неговата...

People of art преди 9 години

Британската преса отново гръмна с новина, касаеща предстоящите годеж и сватба на принц Хари и неговата приятелка Кресида Бонас, като този път на Острова се твърди, че нещата предстои да се случат много, много скоро. По-рано се очакваше, отново по писания в пресата на Англия, че принцът ще се ожени през тази година, сега вече се съобщава, че сватбеното тържество ще се състои през 2015 година, но много преди това ще е факт годежът на двамата влюбени.

Новината за годежа е силно вероятно да бъде обявена много скоро. По думите на източници от близкото обкръжение на 24-годишната Бонас, подготовката вече тече с пълна сила:

Имало е среща на семействата, на която е обсъждан годежа. Обявяването му ще се случи много по-рано, отколкото очакват всички.

За сериозността на отношенията на принц Хари с неговата приятелка говори и фактът, че в последно време те започнаха да се появяват на публични места заедно, което по-рано определено избягваха. Така, около месец назад, Кресида съпровождаше гаджето си на благотворително мероприятие на Wembley Arena, където принцът бе официално ангажиран с приветствената реч.

На следващия ден Хари посети и мач по ръгби, и Кресида отново беше забелязана редом до кралското височество.

Между другото, ако се вярва на пресата, макар ча годежът все още не е обявен, принцът още преди половин година е направил предложение на любимата, на което тя не е имала сърце да каже Не.

Двамата млади се срещат от май 2013 година, запознава ги природената сестра на принца, принцеса Евгения.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра