Следва

Бяла макси пола/Прекрасна рокля в райе в модния двубой тази неделя сутрин

Платформи на ток в тъмнозелен велур и змийска кожа/Градски бързоходки на ниска подметка в модния двубой тази събота сутрин

Нека модното съревнование за великолепни сандали да започне...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от чисто новата кампания на Rachel Zoe във Fashion Days, стартирала тази сутрин - величествени платформи на ток в тъмнозелен велур и змийска кожа за украса и градските бързоходки на ниска, но стабилна дебела подметка в черно.

Нека модното съревнование за великолепни сандали да започне!

Джулия




Като ценителка на обувките, ми бе невъзможно да не се влюбя в този прекрасен чифт на Rachel Zoe от кожа. Има нещо едновременно много шик и секси в целия модел: змийският принт, каишките около глезена, масивният италиански ток и топлите цветове.

И макар че целенасочено избягвам такива височини при обувките, разковничето тук е в платформата, която осигурява стабилност. Ако има някой, който ще се зарадва да ме види в тези, то това определено е уж силната ми половинка. Мъже и слабостта им към токчета...какво да ги правиш!

Обожавам да съчетавам аксесоари с ярък характер като тези с по-фриволни и семпли дрехи, които да го подчертаят. В случая например, една макси хипи рокля, етно бижута и шал, навит около косата биха изглеждали страхотно. Или пък навити бойфренд джинси, бял тишърт, мини чанта с дълга дръжка и авиаторски слънчеви очила.

От fashiondays.bg

Пола



Вчера се осмелих да преровя леговището на летните си обувки и с паника осъзнах, че има плачеща нужда от освежаване.

Съвсем бях забравила, че се разделих с няколкото ми чифта сандали още през октомври след буйното и енергично лято, което буквално им разказа играта, а само на мокасини и кецове не може да се кара.

Тези кожени изкусителки на Rachel Zoe се появяват в най-точния момент и грабват погледа ми на секундата.
Рокерският им чар, силно подсилен от черната лента пирамидки в предната част, се примесва със стилната широка каишка, обгръщаща глезена, в перфектно изваян бохо силует, който всъщност е и доста тренди този сезон.
Освен че са супер привлекателни, дават усещането и за безценен комфорт, благодарение на ергономичната линия на подметката. А не е ли това най-добрата възможна комбинация?

Бих ги съчетала с феерична, леко прозираща пола, от която деликатно да се подават за акцент, или със секси дънкови шорти и широка черна риза за по-бунтарски имидж.

От fashiondays.bg
 

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за събота, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping