Следва

Тялото: Козметична шоколатерия - 5 невероятни коктейла за красива кожа

Спечели си Alive! Подаряваме ви животворната формула в новата игра на ViewSofia и Nature's Way

Забързаният ни начин на живот и непрекъснатият стрес отдавна са част от ежедневието ни, а последиците често се...

All About Life преди 10 години

Забързаният ни начин на живот и непрекъснатият стрес отдавна са част от ежедневието ни, а последиците често се изразяват в хронична умора, ниска енергийни нива, завишен/занижен апетит, лошо настроение и преждевременно състаряла кожа.

Ауч...не звучи никак приятно, нали? И със сигурност не изглежда никак приятно.

Пролетта е сезонът, символизиращ Ренесанса на природата, и това ни вдъхнови да ви предложим специална награда, която не само да ви вкара във форма за слънчевите дни и хубавите дрешки, но и да ви направи по-живи във всеки един смисъл на думата.

Хранителните добавки Alive! на Nature’s way представляват уникална формула, която обединява ключови аминокиселини, омега 3 мастни киселини, минерали, коензим Q10 и екстракт от глог, както и полезното действие на 12 зелени храни и 23 различни плодове и зеленчуци.

Или казано с други думи, мечтаната диета в една-единствена таблетка. Страхотен плюс е и доказаното му ускорено действие: коктейлът Alive! се усвоява от организма за ни повече, ни по-малко от 20 минути. Или 5 пъти по-бързо от останалите продукти на пазара.



Може да спечелите чудната опаковка с 30 безценни таблетки като ни споделите в коментарите коя е Вашата хранителна добавка и защо именно тя е най-важна за Вас?

Пет вълшебни животворни Alive опаковки в пет брандирани шопинг чанти ще спечелят на случаен принцип петима от вас, които са се регистрирали в сайта и оставят коментар според условието с името и фамилията си.

Чакаме ви до петък, 11 април, включително, а в събота сутринта, 12 април, ще обявим наградените.
 
Виж още активни игри в Win IT
 

More from View Sofia

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 12 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.