Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Високо на глезена/Ниско на земята - Анимираните градски герои DOGO в модния двубой тази понеделник сутрин

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Maker, стартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от колекцията на свежите рисувани модели на Dogo - висок до глезена модел на лека платформа и следващ жесток чифт на съвсем фина подметка. 

Нека модното съревнование за чифта яки шарени пролетни боти да започне!

Пола


Кубинки през лятото? Защо не, особено когато са пременени в закачлива морска одежда.

Кремавите красавици на DOGO са от този тип обувки, от които просто не можеш да отметнеш поглед, а лятната история, която разказват толкова увлекателно, те кара да ги огледаш до последното ръбче.

Въплъщавайки неустоим микс от бунтарска аура по рождение и вълшебна артистичност, този чифт преминава всички препятствия, които го делят от гардероба ми, а там ще е абсолютен цар на пролетта.

Перфектно би допълним сета от късите ми денимки и дългата, широка жилетка, която е винаги с мен.
А защо не и с по момичешки свежа принт рокличка и деликатно подаващи се чорапи?

Със сигурност с тези чаровници на DOGO ще привлечем всички погледи върху себе си, или по-точно върху краката си.

 Fashiondays.bg

Джулия
 


Април е един от последните месеци, когато можем да се възползваме от дъждовното и не така топло време и да наденем боти, без да изглеждаме като тотално объркали географската ширина.

Тези сладурски обувки, марка DOGO, ме спечелиха както с топлия си капучинен тон, така и с готините рисунки по тях. Моделът напомня силно за „Оксфорд” чепиците, които са не само актуални за пролетта, но и са идеални за забързаното ежедневие, особено когато се налага да сме стилни „на крак”.

За по-класическо и кежуъл съчетание, бих заложила на дънки, риза и голяма чанта, което автоматично се равнява на готин тоалет за почти всякакви неочаквани и очаквани събития.

Ако пък ми се прииска да съм по-шик и шок, пола-молив до коляното в интересен принт или ярък цвят, плюс тишърт, чанта-плик и слънчеви очила с интересни рамки са моите най-добри приятели. 

Fashiondays.bg
 

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за понеделник, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping