Следва

Гордостта на мама: Лурдес Мария Чиконе Леон

Oчарователният Принц Джордж разнежи Нова Зеландия

Той може да е само на осем месеца, но преди няколко часа вече направи първата си официална визита...

People of art преди 10 години

Той може да е само на осем месеца, но преди няколко часа вече направи първата си официална визита. Принц Джордж, херцогът и херцогинята на Кеймбридж пристигнаха в Уелингтън, Нова Зеландия, за да стартират своето триседмично историческото пътуване. Британската кралска двойка ще посети 13 малки и по-големи градове, сред които Сидни, Сините планини, Куинсланд, Аделаида, като обиколката ще завърши на 25 април в Канбера, и по време на престоя си ще има 45 отделни ангажимента.





Всъщност, появата на Принц Джордж  днес е едва вторият път, в който Уилям и Катрин го показват публично. Първата му светска изява беше преди 8 месеца, когато младите родители напуснаха болницата, в която бе роден синът им. 





Въпреки скромната си възраст Джордж очевидно не се притесни от медийното внимание към него, престолонаследникът изглеждаше щастлив и спокоен въпреки 30-часовия полет от Лондон. Той носеше кремава жилетка върху бяла риза, съчетани с бели шорти и меки кожени обувки и чорапи - идеални за бебе, което току-що започва да пълзи.

Майка му беше също ослепителна в красиво червено палто със златни копчета от британската дизайнерка Катрин Уокър, която беше любимка на принцеса Даяна, на което беше закачила платинена брошка на сребърен папрат (емблема на Нова Зеландия), която е собственост на кралица Елизабет и ѝ е подарена през далечната 1953 г. от „Жените на Окланд“, малко след коронацията ѝ.

Очаква се дрехите на Кейт да са много добре подбрани за целия им престой в Нова Зеландия, така че определено нямаме търпение да проследим тази модна енергия.





Принц Уилям и съпругата му Кейт Мидълтън бяха посрещнати лично от премиера на Нова Зеландия – Джон Кий на самата писта на летището в столицата.







 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра