Следва

Лейтън Мийстър в рекламата на пролетно-лятната колекция дрехи на Naf Naf

Наоми Кемпбъл излиза с Майкъл Фасбендер?

nullПо последни данни супермоделът Наоми Кембъл се среща с не кой да е, а със звездата от хитовите заглавия Shame и 12 Years A Slave, Майкъл Фасбендер.

Други преди 10 години

По последни данни супермоделът Наоми Кембъл се среща с не кой да е, а със звездата от хитовите заглавия Shame и 12 Years A Slave, Майкъл Фасбендер.

Двамата са били засечени в съвсем открита размяна на ласки в Лондонски клуб във вторник. Макар че ВИП местата им се намирали в отдалечен край на заведението, това не попречило на другите посетители да ги разпознаят.

Преди срещата им, на която двамата пристигнали отделно, Кемпбъл е посетила откриване на изложба в чест на Италианската мода, облечена в разкошна рокля. На събитието са присъствали и знаменитости като Рита Ора и Лиз Хърли, а шоколадовата красавица е споделила пред приятелка, че с нетърпение очаква среща си с кино знаменитост малко по-късно тази вечер.

Съвпадение ли е това или сме свидетели на заформянето на нова супер двойка?




Може би да, а може би-не. Според близка приятелка на супермодела, Наоми непрекъснато е ухажвана от известни и богати мъже, а всички ще се съгласим, че ходенето по срещи е едно, а сериозните взаимоотношения-съвсем друго.

Колкото до Майкъл, той определено може да се похвали с впечатляващи завоевания сред нежния пол. Магнетичният актьор е излизал със Зоуи Кравиц, Никол Бехари, негова екранна партньорка в Shame, както и с носителката на Оскар, Лупита Нионг'о


 

More from View Sofia

More Други