Следва

Обичта на известните - Лео ДиКаприо и Тони Гарн на пазар

Гордостта на мама: Лурдес Мария Чиконе Леон

Като всяка майка и Мадона не успя да скрие колко горда се чувства с детето си в неделя вечерта...

People of art преди 10 години

Като всяка майка и Мадона не успя да скрие колко горда се чувства с детето си в неделя вечерта. Тя публикува в Instagram снимка на дъщеря си Лурдес от финала на училищната продуция "A Flea in her Ear", на която 17-годишната Лола, която е част от актьорския състав, позира с ярко червено червило и бяла престилка.

55 -годишната изпълнителка написа под снимката още: Удивителен талант! Изключителна продукция! Толкова съм горда!



Лурдес, която според клюките наскоро се е разделила с приятеля си актьора от сериала "Родина" Тимъти Чаламет, ще навърши 18 през октомври и по всичко личи, че ще продължи образованието си в Мичиганския университет. Мадона също е завършила този универистет преди да се премести в Ню Йорк и да стане поп звезда и иска дъщеря й да последва примера й и също да го направи. Двете дори бяха забелязани на територията на учебното заведения през октомври миналата година, което още веднъж потвърждава слуховете.



Въпреки изискването за университета, в който да продължи образованието си Лурдес, Мадона дава много свобода на дъщеря си. Тя й купи апартамент за 16-ия рожден ден, защото малката се бунтуваше и я заплашваше да отиде да живее при баща си Карлос Леон. Апартаментът е на няколко пресечки от семейния дом.



 

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра