Следва

Кампаниите: Лекси Болинг за Prada pre-fall 2014

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Във вълшебен летен филм...

All fashion преди 9 години

Кейт Мос отново на корица на Vogue

След като дебютира новата си колекция за бранда Topshop на страниците на Harper's Bazaar, изкусителният топ модел не удари спирачка, а точно обратното, появи се на корицата на най-новия майски брой на британския Vogue.

Великолепна, както винаги, Кейт е cover girl на това издание за 35ти път, което отвсякъде си е повод за празнуване.

А в нейният случай това е съпроводено и с вълнуваща стайлинг задача, въвличаща колежката й Фрея Беха Ериксен в бохемския рок-енд-рол дух на колекцията, което я прави част от криейтив екипа на библията за втори път.

Самата Мос привлича като магнит в игривото бляскаво сако с ресни, внасящи приятно винтидж усещане, и "звездната" й пола-любимка. Разрошената коса пък добавя този ключов неглиже момент във визията й, който я прави "една от нас", залагайки на натурално очарование. Да споменаваме ли отново, че деликатно прорасналите корени са супер як ефект?

Кейт отново намери мястно в седмичните ни вдъхновения, а дрехите й за Topshop влизат с уверена крачка в must have списъка с етикет "лято".

Лекси Болинг за Prada pre-fall 2014



Момичето с дързък поглед и бунтарско очарование, Лекси Болинг, беше сред лицата, които виждахме най-често по подиумите на дефилетата есен/зима 2014/15, а сега можем да й се насладим и в чисто новата кампания на Prada за pre-fall 2014.

В нея обаче фокусът не е върху дрехите, което не им пречи да направят стилна поддържаща роля, а върху колекцията божествени чанти, всяка с неустоим детайл.

Серията двойни кадри, дело на фотографското гуру Стивън Мейзел, перфектно визуализира функционалността и майсторската изработка на кожените модели като ни гмурка в „дълбините”, където всичко е също толкова изящно и изпипано до последното копче и бод.

Че те са абсолютните звезди в тази кампания, няма никакво съмнение, но Лекси им придава финалните щрихи с младостта и увереността си, което прави чантите от колекцията абсолютни фаворити за всяко градско момиче. Омагьосаха и нас още от първия поглед, който хвърлихме върху кампанията, и копнеем да притежаваме която и да е от чантите с етикет Prada.

Виж всички снимки от кампанията тук>>

Ретроспективното „намигване” на I-D



I-D е сред любимите ни модни издания с по-експериментална нагласа и уникален почерк, който бележи всеки техен проект.

Изключение не прави и едно от последните им видеа „A-Z of.. wink!” , което с неустоима закачливост прави ретроспективна разходка из култовите cover заглавия под формата на тематични намигвания.

А звездният отбор от топ модели и дизайнери, сред които лудетината Кара Делевин, шоколадовата Джоан Смолс, сладураните Линдзи Уиксън и Миранда Кер и модният магьосник Рик Оуенс, влизат във всевъзможни роли, но запазват специфичния си дух, който допринася за вълнуващия заряд на видеото.

Провокативно, различно и енергизиращо, типично в стила на I-D, режисьорите Джеръми Розан и Шарлот Стокдейл ни предоставят пътуване сред 33 годишната слоган история на изданието и поставят вдъхновяващо начало на работната ни седмица.

Фрея Беха Ерихсен с колекция за Zadig&Voltaire



След две успешни години като лице на Zadig&Voltaire, датският топ модел Фрея Беха Ериксен отваря нова страница на съвместната им работа с капсулна колекция, която създава ексклузивно за френския бранд. А тя несъмнено носи нейния свободолюбив дух и бунтарско очарование, които толкова харесваме.

Широките траспарентни тишърти, супер тренди този сезон, са белязани с инициала Fи цифрите 87, символизиращи рожденната година на Ериксен, дънковото яке внася класически елемент във визията, а коженият му брат и кореспондиращата черна чанта накланят везните към рок-енд-рол естетиката.

Изчистена, но супер стилна по един неустоим casual начин, колекцията ще тръгне в продажба през юли, а 40 процента от приходите ще отидат в подкрепа на фондацията „Doctors Without Borders”, която предлага първа медицинска помощ на страните във военни размирици.

Мода с кауза е словосъчетание, което искаме да чуваме по-често занапред.

Виж още от колекцията тук>>
 
Фрида Пинто в новата кампания на Free People



Във вълшебен летен филм ни въвлича най-новата кампания на онлайн шопинг платформата Free People, а главни героини са екзотичната актриса Фрида Пинто и русокоската Марица Вийр.

Двете хубавици разхождат прекрасни бохемски одежди, запазена марка на сайта, из потайните улички на индийското градче Ражастан, взимат участие в местни фестивали и предават специфичния дух на мястото и дрехите по толкова обаятелен начин, че бихме се пременили на секундата в някоя от дантелените изящници за вълнуващото ни лятно пътешествие.

Зад обектива стои Гай Ароч, а кадрите са любовно обяснение към бохемската лежерност и богатата история на мястото, въздействащи ни до послената напукана стена, декоративен фриз и чудата флора. А Фрида се приближава повече до образа на екзотична принцеса от една модерна приказка.

Виж всички кадри тук>>
 

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.