Следва

Nicole Miller

Palmers Есен/Зима 2008

Красивото бельо винаги е хит, а след представянето на колекциите бельо на Palmers и линиите Zegna Sport и Sartoria...

Fashion преди 15 години

Красивото бельо винаги е хит, а след представянето на колекциите бельо на Palmers и линиите Zegna Sport и Sartoria на безспорния лидер в луксозното мъжко облекло – Ermenegildo Zegna, то вече е мания.

Три основни теми диктуват есенно-зимния сезон. В „Есенно пътуване” тъмните цветове се комбинират със светли оттенъци, линиите са изчистени, а романтиката е абсолютна. Бяло и шампанско върху сатенени материи са основни във втората тема, която бива определена като триумф на светлината. Провокиращо черно, в комбинация с телесен и бял елемент, прозрачни материи и бродерия си остава еротична класика в третата тема на колекцията.

Всичко това видяха гостите на Марина Диневи, както и текуща информация, насочена към мъжката част от аудиторията за луксозното облекло Ermenegildo Zegna.

За втори път това лято братя Диневи събраха яхтения елит на Марина Диневи на бяло парти. Този път собствениците на яхти бяха приятно изненадани от представянето на колекциите бельо на Palmers и линиите Zegna Sport и Sartoria на безспорния лидер в луксозното мъжко облекло – Ermenegildo Zegna. Основните характеристики на спортната колекция са материите от нано технологии и искрящите цветови акценти, основно в сиво и тъмно синьо с акценти от ярко оранжево и тъмно червено. Колекцията е за тези, които знаят как да оползотворят свободното си време на голф игрище, яхта, на тенис корт или където и да било.

И така, в компанията на коктейли Кайпириня, Май Тай и Мохито, морски деликатеси и свежи танци, по време на традиционната яхтена обиколка, гостите научиха и още нещо - Новата промоция Есен/Зима 2008 на Ermenegildo Zegna “Ушиване по мярка” ще се проведе от 15-ти до 22-ри Септември. Ще бъдат представени над 450 луксозни “Ermenegildo Zegna” платове, както и лимитирана селекция от 6 супер фини материи, специално разработени за сезона.

More from View Sofia

More Fashion