Следва

Важна новост: Rе-Nutriv Ultimate Contouring Eye Lift от ESTÉE LAUDER

Новите мандаринени коси на Кристен Стюарт

 Кристен Стюарт демонстрира свежарска визия за последната си роля. 

Celebrity beauty преди 10 години

Кей-Стю е известна с безупречно дръзкия си стил на червения килим, благодарение на който си е спечелила доста овации в света на модата. Тя е лицето на колекцията на Chanel Париж-Далас, както и на най-новия аромат на модна къща Balenciaga.

Въпреки че не се бои да експериментира с фешън комбинациите, не можем да кажем същото за бюти визията на звездата от поредицата Здрач; Кристен обикновено залага на опушен макиаж за събития и на разпуснати, небрежно разрошени кичури.

Затова бяхме развълнувани да научим, че 23-годишната актриса е боядисала косата си в оранжево този уикенд. Освен че това е коренно различна визия за звездата, се оказва, че зад промяната стои новата й роля в комедийния трилър American Ultra. На снимачната площадка на филма Стюарт си партнира с Ума Търман, Джеси Айзенберг и Джон Легуизамо.

От салона Maison de Cheveux, разположен в Ню Орлиънс, където Кирстен се сдобила със свежарските мандаринените кичури, не се стърпяха да не се похвалят със снимка в Instagram, озаглавена: „Кристен Стюарт е готова за новата си роля!”.


Звездата със сигурност е развълнувана от чисто новата си прическа, след като неведнъж е споменавала, че ако не бяха ролите й, щеше непрекъснато да подстригва и променя цвета на косата си.

Пред Into The Gloss малко по-рано тази година Кристен сподели, че „В един момент искам да си направя момчешка подстрижка, същата като на Джеймс Дийн. И преди да умра, със сигурност ще си обръсна главата поне един път. И ще я татуирам, преди косата ми да израстне отново!”.


Ето такава шокова промяна със сигурност си заслужава да се види!

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 2 седмици

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 10 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 11 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя