Следва

Дейвид Бекъм готов да пусне собствена модна линия

Още един път. Обичта на известните - Сър Пол Маккартни и Нанси Шевъл

Сър Пол Маккартни не изпитва никакви притеснения, когато трябва да покаже привързаност към жена си...

Други преди 9 години

Сър Пол Маккартни не изпитва никакви притеснения, когато трябва да покаже привързаност към жена си. Легендарният член на Бийтълс се възползва от възможността да нацелува съпругата си пред всички в неделя, по време на баскетболен мач в Лос Анджелис, когато влюбената двойка бе уловена от кис - камерата на събититето.

71-годишният изпълнител и 53-годишната Нанси се целунаха публично, след като камерата, която следи публиката показа двойката. (бел.ред. По традиция всяка двойка показана на т.н. кис - камера трябва да се целуне.)





Двойката изглеждаше напълно в свой ​​собствен свят не само по време на целувката, а и по време на целия мач. Двамата държаха ръцете си и си говореха на ушенце, което е видим показател за силата на чувствата им.







Преди време влюбения с днешна дата Сър Пол Маккартни призна, че в началото на взаимоотношенията си с Нанси бил твърде уплашен да каже "обичам те".

Изпълнителят на песента "Love Me Do" бил срамежлив в началото на връзката си с Нанси Шевъл, а смелостта му стигнала само до там да напише песен, в която да излее чувствата си. "Доста трудно е да се каже "обичам те" на някого. Чувствах го към Нанси, но не ми беше лесно."

71-годишният музикант от Бийтълс се ожени за бизнес дамата Нанси Шевъл през 2011 г. в Лондон. Двамата сключиха брак в лондонското кметство - на същото място през 1969 легендарният член на Бийтълс каза за първи път "Да" на първата си съпруга Линда.
 

More from View Sofia

More Други