Следва

Важна новост: ANEW Reversalist Complete Renewal - просто работеща. Новата серия за обновяване на кожата от AVON

Важна новост: Rе-Nutriv Ultimate Contouring Eye Lift от ESTÉE LAUDER

Комбинирайки най-редките и ценни съставки с технологии с грижа за кожата от следващо поколение, Re-Nutriv кремът на Estée Lauder предлага изключително луксозен свят...

Hair преди 10 години

Комбинирайки най-редките и ценни съставки с технологии с грижа за кожата от следващо поколение, Re-Nutriv кремът на Estée Lauder предлага изключително луксозен свят.

Днес, Estée Lauder педставя последните открития свързани с претворяването на кожата около очите – новия Re-Nutriv Ultimate Contouring Eye Lift. Съдържайки най-редките и безценни съставки, тази забележителна формула повдига, стяга, подобрява еластичността и преобразява вида на деликатната околоочна зона. Скулптурираният, охлаждащ керамичен апликатор се плъзга по кожата, снабдявайки я с усъвършенствани полимери с цел моментално стягане. Въоръжен с патентовани стягащи технологии, комбинирани с ценни съставки като Черен Турмалин, този изключително луксозен продукт с грижа за кожата около очите подпомага естественото производство на енергия и колаген, за да може стягането и повдигането да бъдат оптимални. 

МОЩНО КЛЕТЪЧНО ПОВДИГАНЕ
Когато и където пожелаете, новият Re-Nutriv Ultimate Contouring Eye Lift моментално стяга деликатната околоочна зона, а с времето, кожата там придобива по-стегнат и скулптуриран вид. Бленда от три усъвършенствани полимера, екстракти от Акация Сенегал, Сладък Бадем и Годжи Бери, дават усещане за моментално стягане, докато повдигащите технологии спомагат за възпламеняването на експлозия от младежка енергия, която стимулира кожата да произвежда нов колаген.

МАКСИМАЛНА БОРБА СЪС СТАРЕЕНЕТО
Моментално хидратирайки кожата, за да я направи по-плътна и свежа, новият Re-Nutriv Ultimate Contouring Eye Lift намалява видимо подпухването с времето с цел цялостно подобряване на вида на кожата около очите. Наситената с Колоидно злато и други успокояващи съставки формула, успокоява и омекотява кожата. Специален комплекс, съставен от екстракт от алгае и лайка, с времето видимо намалява подпухването. Освен това, изключителната формула съдържа Микронизирани перли от южните морета и светлоотразяващи оптични частици, които придават неподражаемо сияние на кожата, разсейвайки несъвършенствата.

МАКСИМАЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Вдъхновени от науката за епогенетиката, ексклузивните Life Re-Newing Molecules™ на Estée Lauder, съчетават възстановяващи и хидратиращи качества, за да възвърнат младежкия вид на кожата около очите. Подпомагайки естественото производство на енергия от кожата, те я възстановяват от отминали увреждания и стимулират производството на колаген. 

Новия Re-Nutriv Ultimate Contouring Eye Lift ще бъде на щандовете на Estée Lauder от май 2014:

Препоръчителна цена: 311лв.

More from View Sofia

More Hair