Следва

Плодови щампи и ярки цветове в новите детски колекции на M&S

Прахосмукачката HOM-BOT SQUARE е първа в класациите на европейски потребителски организации

LG Electronics (LG) обяви, че прахосмукачката робот с квадратна форма HOM-BOT SQUARE е поставена на...

All About Life преди 10 години

LG Electronics (LG) обяви, че прахосмукачката робот с квадратна форма HOM-BOT SQUARE е поставена на първо място в месечния наръчник за покупки на холандската потребителска асоциация Consumentengids. Влиятелни издания, включително шведското Råd & Rön и френското Que Choisir, също обявиха прахосмукачката на LG за най-добра в категорията си. Това компактно устройство е изключително популярно сред потребителите в Европа и продължава да получава добри отзиви за голямата си всмукателна мощност, възможността да достига и най-труднодостъпните ъгли и безшумния си начин на работа.

"За LG е от изключителна важност, че HOM-BOT SQUARE е продукт, признат в Европа, където потребителите търсят най-доброто," каза Сеонг-джинг Джо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Home Appliance Company.

В януарското издание на продуктовия наръчник Consumentengids, издаван от холандската потребителска асоциация, LG VHOMBOT 3 CORNER MASTER е посочена като най-добрата роботизирана прахосмукачка на пазара. Изданието коментира уникалния дизайн на HOM-BOT с квадратната му форма, както и силата при почистване на ъгли и стени. В брой 10-2013, уважаваното шведско потребителско издание Råd & Rön поставя VR6270LVMB HOM-BOT SQUARE на LG на първо място от 15 прахосмукачки роботи. HOM-BOT SQUARE получава най-високите резултати в теста за почистване на прах и почти безшумна работа. През декември миналата година, Que Choisir - списание, издавано от френската федерация на потребителите, нарича LG VR1227R Hom-Bot 3.0 Square Corner Master "най-доброто в тази гама продукти", като се позовава на горепосочените изключителни функции и възможността на уреда да засича и избягва препятствия с изключителна прецизност.

С необичайната си квадратна форма, прахосмукачката робот на LG вече получи световно признание и отличия, включително печата за добър дизайн на наградите за продуктов дизайн iF Design Award.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) е световен лидер и технологичен новатор в областта на потребителската електроника, мобилните комуникации и домакинските електроуреди. В компанията работят повече от 87 000 души в 113 представителства по целия свят. С продажби за 2013 г. на стойност 53,10 милиарда долара (58,14 трилиона корейски вона), LG се състои от пет бизнес подразделения - Home Entertainment, Mobile Communications, Home Appliance, Air Conditioning & Energy Solution and Vehicle Components - и е един водещите световни производители на телевизори с плосък панел, мобилни устройства, климатици, перални машини и хладилници. LG Electronics е ENERGY STAR® партньор на 2013 г.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.