Следва

Филм на ужасите в италианския Vogue. Режисьор: Стивън Мейзъл

Поп арт и горещо лято върху два жестоки тишърта Moschino в модния двубой тази вторник сутрин

Нека модното съревнование за две незаменими тениски Moschino да започне...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав. 

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от пролетна колекция тишърти на Moschino - с две култови щампи в много летни цветове.

Нека модното съревнование за две незаменими тениски Moschino да започне!

Пола



С бързата крачка, с която пролетното слънце завладява ежедневието ни, се хващам, че все по-често поглеждам към купчината мидички до прозореца и любимата лятна снимка, окачена на гардероба ми, която ми повдигаше настроението последните 4-5 месеца.

Е, вече от лятото ме дели само една одежда и тя е с етикет Moschino.

Плажната импресия, красяща свободния тишърт, провокира куп усмивки и нетърпеливо вълнение от предстоящите ваканционни приключения.

Най-добре тази дреха би се чувствала в компанията на секси бански, сламена шапка и кошница, но безпроблемно би паснала и на градската ми визия и би внесла частица морски трепет в пролетното ежедневие.

От fashiondays.bg

Джулия



Тениската е една от онези дрехи, които обичам да наричам „ежедневна униформа”: те са винаги там, изглеждат добре и с дънки, и с пола, и неслучайно всеки сезон попълвам гардероба си с поне няколко.

Забавно е как всяка сутрин стоя пред зейналия ми гардероб и се опитвам да измисля някой гениален аутфит, а накрая просто въздъхвам и решавам, че и с тишърт съм супер.

Освен че е мултифункционална, тази дреха може да се превърне в готин акцент в облеклото; ето защо творението на италианския бранд Moschino ме спечели с ярко жълтия си, свежарски нюанс, интересна щампа и момичешки детайли около ръкавите.

Представям си я веднага с къси панталонки от деним, обувки на платформа, ефирен шал около врата и гривни на двете ръце. Защо не и под супер актуалния гащеризон? Или пък в комбинация с разкроена, А-образна пола в също толкова сочен нюанс и обувки на тънко токче alla thaliana.

От fashiondays.bg

Анкета

Кой е твоят Fashion Day Maker за вторник, или кой избор направи деня ти?

More from View Sofia

More Shopping