Следва

Звезден Instagram на седмицата: Кейт и Наоми разпускат в Бразилия, какво похапва Анна Делло Руссо и Swarovski кецовете на Фарел

Пийчис Гелдоф почина на 25! 10 неща, които не знаехте за нея

Моделът и британската телевизионна водеща Пийчис Гелдоф, дъщеря на музиканта Боб Гелдоф, почина на 25-годишна възраст. ..

Други преди 9 години

Британският модел и телевизионна водеща Пийчис Гелдоф, дъщеря на музиканта Боб Гелдоф, почина на 25-годишна възраст. "Смъртта на младата жена за момента се води внезапна, по неизвестни причини. Полицаите работят за установяване на обстоятелствата около смъртта.”, заявиха от полицията в Кент, цитирани от Би Би Си.

Смъртта на Гелдоф е настъпила именно в дома й в Кент, югоизточно от Лондон. Полицията съобщи още, че е била повикана на адреса с обезпокоителни информации за младата жена. Смъртта й е била констатирана от пристигналата линейка на спешна помощ.

Боб Гелдоф и съпругът на Пийчис Томас Коен потвърдиха в изявление за смъртта й. И вече със сигурност е ясно, че светът е загубил ярка, красива млада дама в нейно лице.



Родена през 1989 г., Пийчис Гелдоф започва кариера в медиите още 15-годишна. Напуска дома на баща си на 16 г. като продължава работата си в престижни издания като вестниците Telegraph и Guardian. По-късно се появява и на малкия екран на Острова. В тези свои години Пийчис живее на бързи обороти, Парти-звездата има 20 татуировки преди да навърши 20 и си сътрудничеше с къде какво има модно списание и изобщо не преставаше с веселията. Отделно бе обявена за една от стил иконите на Великобритания още на 17 и има изяви дори в модните среди. 

Гелдоф признава преди време, че е употребявала наркотици, но „никога не е била прекалено дива”. След първия й провален брак, втория действащ и двете й деца Пийчис най- накрая бе намерила хармонията. Тя споделя пред списание Grazia новия си възглед за живота, промяната, продиктувана от появата на децата, която я е превърнала от една цинична „желязна лейди” в много по-емоционален човек.



Последният й пост в социалните мрежи е от миналата седмица – снимка, на която тя е бебе в ръцете на майка си Паула Йейтс. Тя умира през 2000 г. от свръхдоза наркотици.

Ето и някои факти за Пийчис:

1. Пийчис е част Британския елит и израства буквално пред очите на всички.

2. Тя е дъщеря на певеца и телевизионната водеща Пола Йейтс, която почина през 2000 г. от свръхдоза и на известния музикант Боб Гелдоф.



3. След смъртта на майка й през 2000-та година Пийчес е съкрушена и изпада в депресия. Пола Йелтс умира навръх рождения ден на дъщеря си.

4. Пийчис е втората от трите дъщери на Гелдоф и Йейтс – има по-голяма сестра Фифи и по-малка – Пикси. Трите имат и полусестра – Тайгър Лили Хъчинс Гелдоф – дъщеря на майка им Пола и вокалистът на „Инексес“ Майкъл Хъчинс, по-късно осиновена от Боб Гелдоф.



5. Тя има две деца, чиито имена са Федра и Астала. Разликата между двете й момчета е точно година и три дни.

6. Пийчес често пише статии за Elle Girl, The Guardian, The Daily Telegraph.



7. Пийчес е добре познато лице в света на модата.

8. Бившата лондонска парти-дива се омъжи за приятеля си от детинство и вокалист на SCUM - Томас Коен в същата църква в Кент, където навремето са се омъжили родителите й - Боб Гелдоф и Пола Йейтс.




9. През 2013-та година Пийчес си отваря душата пред списание Elle в лична изповед за всичко случило й си в живота.

10. Тялото на дъщерята на Боб Гелдоф е намерено малко след като тя публикува в Instagram снимка с покойната си майка Пола Йейтс.





 

More from View Sofia

More Други