Следва

Зеленокоска - Кейти Пери пробва зеленото след коралово синьото

Важна новост: ANEW Reversalist Complete Renewal - просто работеща. Новата серия за обновяване на кожата от AVON

Специалистите на козметичния гигант AVON подобряват емблематичната за компанията серия ANEW Reversalist за още по-бързо и драстично намаляване на фините линии и бръчките...

Hair преди 9 години

Ако търсите работеща формула за подмладяване сега, когато всичко навън е красиво и остава да се вкарата във форма само кожата и самочувствието ни, имайте предвид това вълшебно дуо на гиганта AVON.

Специалистите на  AVON подобряват емблематичната за компанията серия ANEW Reversalist за още по-бързо и драстично намаляване на фините линии и бръчките. И успяват с новия си продукт, в чието съдържание е включена уникалната иновативна технология Tri-Elastinex, която осигурява пълно възстановяване на кожата на клетъчно ниво в три стъпки: обновяване на кожните клетки, регенериране на кожните протеини и реконструиране на връзките между слоевете.

Серията ANEW Reversalist е създадена, за да възстанови успешно вида на кожата, като намалява бръчките, възстановява стегнатия вид и удвоява хидратацията. Подобрената линия на серията се бори срещу фините линии и бръчки и желаните резултатите са налице почти мигновено. След използване на продуктите от серията кожата изглежда много по-млада и красива, което проверихме върху собствените си лица.

Според експертите серията е всичко, от което се нуждаем в борбата с времето: „Тези продукти за видимо намаляване на бръчките използват модерна технология за оздравяване на кожата и стимулиране подмладяването на клетките. Изключително ефективна, серията ANEW Reversalist Complete Renewal на AVON е перфектният избор за всяка жена, която търси продукти против стареене на кожата”, споделя д-р Черил Карчър, сертифициран дерматолог от Ню Йорк и професионален консултант на AVON.

Дебют в серията прави експресният коректор за бръчки ANEW Reversalist Express Wrinkle Smoother, който допълва перфектно дуото, познато ни досега - дневен+нощен крем. Създаден по иновативната Reversalist Tri-Elastinex технология, коректорът подобрява външния вид на бръчките с течение на времето. Копринената крем-пудра идва в елегантна, плъзгаща се опаковка с отразяваща огледална повърхност за максимално удобство и преносимост. Нанася се с нежни потупвания с помощта на пръстите след хидратиращ крем или грим.

Главните герои:

Дневен крем ANEW Reversalist SPF 25:
Подмладява кожата и видимо намалява бръчките и фините линии, като предпазва от вредните UV лъчи. Кожата е забележимо обновена само след една седмица.

Нощен крем ANEW Reversalist: Обновява кожата по-бързо и подобрява външния вид на бръчките само за една седмица.

Подмладяващ околоочен крем ANEW Reversalist: Озарява зоната около очите, като едновременно с това изглажда фините линии и бръчките. Само за 1 седмица фините линии и бръчките са видимо изгладени.

Подмладяващ серум ANEW Reversalist: Обновява външния вид на кожата само за 1 ден. Серумът видимо заглажда и намалява фините линии и бръчките и може да се използва преди нанасянето на дневния или нощния крем. Продуктът е с най-висока концентрация на формулата Tri-Elastinex – до 5 пъти.

Бързопочистващ крем ANEW Reversalist: Премахва замърсяванията и омазняването, без да изсушава излишно кожата. Създаден е, за да подпомага в оптимизирането на резултатите на цялата серия.

More from View Sofia

More Hair