Следва

Наоми Уотс, Джон Хем и Мег Райън спасяват деца

Звезден Instagram на седмицата: Кейт и Наоми разпускат в Бразилия, какво похапва Анна Делло Руссо и Swarovski кецовете на Фарел

Много слънце, Бразилски нощи и сладки моменти: звездите знаят как да разпускат. 

Други преди 10 години

Instagram feed-ът на седмицата е обещаващо забавен и наситен с много слънце, Бразилски нощи и готини моменти.

Като най-модерна дестинация в момента се очертава Бразилия, където фешън иконите Кейт Мос и Наоми Кемпбъл разпускат заедно с моделиера Рикардо Тиши. 

Надникнахме и в хладилника на друга ключова фигура в света на модата: Анна Делло Русо,която за пореден път доказа, че няма равна в шик-и-шок съчетанията. 

Мъничето на Джулия Ройтфелд демонстрира нестандартно за разходка облекло, а дизайнерът Джеръми Скор е на път да направи валутна революция.  

Ето и някои от най-готините Instagram моменти на седмицата от света на богатите и известните: 

Сигурно е страхотно в Бразилия. Особено на коктейл-парти в Сао Паоло в компанията на супермоделите Кейт Мос и Наоми Кемпбъл и дизайнера Рикардо Тиши.







Модното трио сподели своите афтър-парти кадри в Instagram на следващия ден и всички изглеждат доста по-свежо от очакваното.



Друго, което се случва из пространството на социалната мрежа, е, че Фарел Уилямс е притежател на най-готините (и най-лъскави) кецове: Stan Smith’s на Adidas, украсени специално за него с кристали Swarovski.


Анна Делло Русо пък може да се похвали с най-шантавия екип за след йога, съществувал някога и нагледно показа хладилника си, пълен с изкусителни, но здравословни изкушения, като бисквитките Digestive.



Още от света на йогата: моделът и стилист, Мери Чартерис демонстрира как да приложим придобитите умения по гъвкавост в Националната Галерия.


Артистичният директор на Moschino, Джеръми Скот пък изглежда твърдо решен да плати сметките си с банкнота с лика на любимата му муза, Майли Сайръс... пожелаваме му успех.

Топмоделът Карли Клос не си позволява да загуби форма и намери време за резистънс тренировка с ластик през уикенда.

Чаровникът Джаред Лето изглежда има нужда от малко усамотение и спокойствие; можем само да му завиждаме на какво райско кътче се намира в момента.

Не сме сигурни какво точно прави Лили Алън в бекстейдж съблекалнята, но определено й личи, че се забавлява.

Джулия Ройтфелд пък се наслади на слънчев неделен ден в парк в Ню Йорк заедно с малкото й съкровище, облечено в сладък заешки костюм.

 

 

 

 

More from View Sofia

More Други