Следва

Сняг се сипе на сандали

Незаменимият

Колкото и да не ни се вярва в 21 век малкият досаден телефон се оказва по-необходим от компютъра и по-удобен от свръхлекия...

Shopping преди 15 години

Колкото и да не ни се вярва в 21 век малкият досаден телефон се оказва по-необходим от компютъра и по-удобен от свръхлекия лаптоп.

С впечатляващи качества са два модела бизнес телефони, с които можеш работиш, толкова лесно, колкото и с офисния си компютър – Предтсвяме ти Nokia E66 и Samsung U900. Ти избери кой от двата ще бъде твоя незаменим.




Новият смартфон Nokia E66 е оптимизиран за работа с електронна поща, поддържа корпоративните сървъри Microsoft Exchange, има технология за кодиране на данните в паметта на телефона и картата и поддържа VPN.

Разполага с HSDPA, Wi-Fi, GPS, A-GPS, услугите Nokia Ovi, включително карти, музика и обмен на файлове. Вграденият МР3 плейър работи с до 8 GB карти, а камерата е с 3,2 Мп.

Стоманеният и в прекия, и в преносния смисъл телефон можеш да си вземеш в бяло или в синьо, а датчикът за ориентация, който завърта екрана в зависимост от положението в пространството, ти дава допълнително спокойствие, че освен всичко друго, няма и да се изгубиш.

Цена около 690 лв.





Следващата машина Samsung U900 Soul е поредният впечатляващ модел, който компанията добавя към ексклузивната си серия телефони, наречена с предизвикателното име Ultra.

Устройството е слайдер със стилен минималистичен дизайн и дебелина на корпуса 12.9 мм, с 5МР камера и няколко уникални функции като QVGA дисплей (2.2"), под който е разположен OLED навигационен блок, реагиращ на докосването на потребителя.

Показваните върху него икони се променят в зависимост от активното приложение и на практика улесняват използването на телефона, защото не се налага ровенето в менюто за достигане до определени опции.

Цена около 600 лв.

More from View Sofia

More Shopping