Следва

Фарел Уилямс посрещна 41-вия си рожден ден обут в Swarovski

#CastMeMarc! Марк Джейкъбс търси нови лица в Twitter и Instagram

Дизайнерът Марк Джейкъбс реши да потърси новото лице на кампанията Marc by Marc Jacobs Fall/Winter 2014 именно посредством социалната мрежа за споделяне на снимки, както и в Twitter...

All fashion преди 10 години

Бяхме забравили за детската си мечта да станем супермодели, които да дефилират по световните модни подиуми още, когато бяхме в гимназията и стана ясно, че няма да пораснем повече, а и не сме достатъчно фотогенични за тази работа, но ето... отново се прокрадва лъч светлина върху тази наша детска надежда и всичко, от което се нуждаем е Instagram (и наистина добър филтър).

Дизайнерът Марк Джейкъбс реши да потърси новото лице на кампанията Marc by Marc Jacobs Fall/Winter 2014 именно посредством социалната мрежа за споделяне на снимки, както и в Twitter, като преди дни публикува съобщение и в двата канала, гласящо: "Бъдете новото лице на Marc by Marc!". По-долу дизайнерът подканя последователите си да участват в това предизвикателство и да споделят собствените си снимки с хаштаг #castmemarc.

Само в Instagram вече има над 50 000 заявили желанието си да станат новото лице на бранда, като крайният срок на конкурса приключва утре, на 9-ти април.
 

More from View Sofia

More All fashion