Следва

A вие какво очаквахте? Пенелопе Крус в новата реклама на Schweppes

Фарел Уилямс посрещна 41-вия си рожден ден обут в Swarovski

Светлините на прожекторите бяха насочени към маратонките Stan Smith, които си беше сложил изпълнителят...

All fashion преди 10 години

Фарел Уилямс стана на 41 години (да, наистина) в събота, посрещайки рожденния си ден с тематично парти, посветено на анимационния герой Спондж Боб.

Малко преди това обаче, суперзвездата беше музикален гост на предаването Saturday Night Live. Неговата Vivienne Westwood "Бъфало" шапка отново беше на мястото си, но този път светлините на прожекторите не бяха насочени към нея, а към маратонките Stan Smith, които "Happy" изпълнителят беше обул. 

След като Adidas го поканиха да обединят сили за направа на специална деютна колекция за лятото, която ще бъде изработена от екологичните материали на Bionic Yarn, които са направени от пластмасови отломки, намерени в морето с помощта на инициативата The Vortex Project, Фарел дипломатично върна жеста към модния бранд обувайки, навръх личния си празник, този уникален блестящ чифт Stan Smith Adidas, покрит изцяло със камъни Swarovski.



Не можем и да си представим каква е цената на маратонките, но те се превърнаха в абсолютен хит сред феновете на Уилямс му в социалните мрежи. Повечето от тях едва ли ще могат да си позволят подобни , но пък по-важното е, че... Фарел все още знае как да ги изненадва!
 

More from View Sofia

More All fashion