Следва

Дневниците на редакцията: Алесандра Амброзио съвършена за Алекс Пери, Марк Джейкъбс "на лов" за нови лица, Джеймс Франко отново за Gucci. И още..

A вие какво очаквахте? Пенелопе Крус в новата реклама на Schweppes

Пенелопе Крус често може да бъде видяна в рекламни кампании на козметични продукти, но в такава на газирана напитка горещата испанка участва за първи път...

All fashion преди 9 години

Пенелопе Крус често може да бъде видяна в рекламни кампании на козметични продукти, но в такава на газирана напитка горещата испанка участва за първи път. Съвсем наскоро бе съобщено, че именно актрисата ще е лице на разхладителната напитка Schweppes, като преди това името й беше държано в строга тайна въпреки многобройните слухове в социалните мрежи. 

В изискано заведение Пенелопе Крус пристъпва дръзко към млада жена, следва игра с погледи и тела, които се приближават. Швепс поставя красивата брюнетка в наелектризирана обстановка.







С Пенелопе марката открива третата част от бляскава кампания с мотото "Какво очаквахте?". "Лице с такава известност позволява да ускорим разпространението на ценностите, предавани от марката", казва Станислас дьо Персьово, директор на отдел "Маркетинг" на Orangina-Schweppes във Франция.

 

Тя заменя колежката си Ума Търман, която беше лице на марката от три години. Преди това тази роля изпълняваше австралийката Никол Кидман от 2009 до 2011 г. Швепс, който се представя като изискана марка за възрастни, отново залага на чувствеността в новия рекламен клип.

 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.