Следва

Том Форд сред бракуваните, плюс още 10 подробности, които научихме за дизайнера

Дневниците на редакцията: Алесандра Амброзио съвършена за Алекс Пери, Марк Джейкъбс "на лов" за нови лица, Джеймс Франко отново за Gucci. И още..

Трябва да се отбележи, че участието на Амброзио в шоуто на австралийския моделиер до последно се криеше...

All fashion преди 9 години

Джеймс Франко продължава сътрудничеството си с Gucci

Прекрасният Джеймс Франко, актьор, режисьор, художник и един от главните холивудски шегаджии, продължава успешното си сътрудничество с Gucci. Именно той е режисьорът на рекламното видео на новата колекция очила на италианската модна къща.

Джеймс Франко всъщност представя аромата Gucci Made to Measure, като освен че се снима в главната роля, още режисира видеото Techno Color Sunglasses, посветено на новата колекция очила. <<<чети още>>>

Алесандра Амброзио великолепна за Алекс Пери



В първия ден на Седмицата на модата Mercedes-Benz Fashion Week Australia на подиума в Сидни се появи Алесандра Амброзио: красавицата от Бразилия получи честта както да открие, така и да закрие дефилето на известния австралийски дизайнер Алекс Пери.

Трябва да се отбележи, че участието на Амброзио в шоуто на австралийския моделиер до последно се криеше, и даже на феновете си Алесандра съобщи в социалните мрежи, че отлита за Сидни за един "секретен проект". <<<чети още>>>

Марк Джейкъбс търси нови лица в Twitter и Instagram



Дизайнерът Марк Джейкъбс реши да потърси новото лице на кампанията Marc by Marc Jacobs Fall/Winter 2014 посредством Instagram и Twitter, като преди дни публикува съобщение и в двата канала, гласящо: "Бъдете новото лице на Marc by Marc!". По-долу дизайнерът подканя последователите си да участват в това предизвикателство и да споделят собствените си снимки. <<<чети още>>>

Фарел Уилямс посрещна 41-вия си рожден ден обут в Swarovski



Фарел Уилямс стана на 41 години (да, наистина) в събота, посрещайки рожденния си ден с тематично парти, посветено на анимационния герой Спондж Боб.

Малко преди това обаче, суперзвездата беше музикален гост на предаването Saturday Night Live. Неговата Vivienne Westwood "Бъфало" шапка отново беше на мястото си, но този път светлините на прожекторите не бяха насочени към нея, а към маратонките Stan Smith, които "Happy" изпълнителят беше обул. <<<чети още>>>

Пенелопе Крус новото лице на Schweppes



Пенелопе Крус често може да бъде видяна в рекламни кампании на козметични продукти, но в такава на газирана напитка горещата испанка участва за първи път. Съвсем наскоро бе съобщено, че именно актрисата ще е лице на разхладителната напитка Schweppes, като преди това името й беше държано в строга тайна въпреки многобройните слухове в социалните мрежи.

В изискано заведение Пенелопе Крус пристъпва дръзко към млада жена, следва игра с погледи и тела, които се приближават. Швепс поставя красивата брюнетка в наелектризирана обстановка... <<<чети още>>>

Кейти Пери и Маги Гиленахл с нови цветове в косите



Звездите сигурно са полудели или просто им е време за проелтни промени. За разлика от Кристен Стюарт, която стана оранжева за нова роля, певицата Кейти Пери и актрисата Маги Гиленхал смениха имиджа си само заради самочувствието. Едната е зелена, другата руса, познай коя коя е и виж снимките им тук: 

Кейти Пери с нов цвят на косата

Маги Гиленхал в ново амплоа

More from View Sofia

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 21 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.