Следва

Деним блейзър Balmain

Бански принт и секси енергизиращ оранжев модел в модния двубой тази сряда сутрин

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама...

Shopping преди 10 години

Новата ни поредица, наречена The Fashion Day Makerстартира от понеделник и в продължение на 14 дни двама ранобудни модни редактори ще избират най-актуалните, цветни и пролетни неща от ексклузивните колекции, които можем да открием само на клик разстояние във Fashion Days.

Модни съкровища от редовните кампании в сайта, както и от новите in season колекиции
, ще се появяват всяка сутрин в нашия Fashion Day Maker и за своя фаворит ще можеш да гласуваш Ти или да споделиш в коментарната форма кое от двете страхотни неща направи твоя ден по-хубав.

Днешните ни сутрешни шопинг инспирации идват от пролетна колекция бански на MICHAEL Michael Kors - супер готин принт и секси енергизиращо оранжево.

Нека модното съревнование за два невероятни цели бански MICHAEL Michael Kors да започне!

Пола



Пролет е и природата избухва с най-прекрасните си цветове.
Тревите и току-що разлистилите се дървета са в най-свежото зелено, небето става все по- наситено синьо, а морето вероятно следва неговият път.

Има да почакам още поне месец, докато се уверя с очите си за последното, но това не ми пречи да се подготвя отсега за летните следобеди на плажа с чисто нови бански.

Този модел на MICHAEL Michael Kors е абсолютно омагьосващ с геометричните си patchwork игри, а неустоимите сини нюанси, начело с тюркоазения ми любимец, ще се слеят с морските води на секундата.
Ще комбинирам с абсолютно прозрачна туника, широка сламена шапка и семпли бели еспадрили за перфектна плажна визия.

Нямам търпение да настъпи моментът за този любим и лежерен тип аутфити.

От fashiondays.bg

Джулия



Никога не съм крила, че според моите виждания Michael Kors е дизайнер с главно Д. При него елегантността, простотата на кройките и съвършенството на луксзони материи се смесват в уникална бленда, а крайният резултат е винаги носим.

Лятото идва, време е за море, а сезонът на банските, макар и все още да изглежда като мираж, много скоро ще настъпи с пълна пара. И за да не се окажа неподготвена, отсега съм предвидила една от плажните си визии.

Главен герой в нея е именно целият бански костюм на Michael Kors, решен в един от възможно най-летните нюанси- секси коралово. И за да изглежда още по-кокетно, е декориран с нежни къдрички, придаващи бохемско излъчване на модела.

Виждаме как една сравнително консервативна кройка (в сравнение с минималистичните триъгълничета, с които обикновено е покрит плажа) може да подчертае формите на тялото и да бъде се превърне в закачлива и сладка, като същевременно остави нещичко на въображението.
 
От fashiondays.bg

More from View Sofia

More Shopping